«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Ιανουαρίου 26

Έκκληση για αλληλεγγύη : «Οι Τουρκοκύπριοι είναι στους δρόμους ξανά!"

Έκκληση για υποστήριξη στον αγώνα των ΤουρκοΚυπρίων που στην ουσία είναι αγώνας όλων των Κυπρίων για πλήρη ένωση και Ειρήνη σε όλη την Κύπρο απο τον Χρήστο Ευθυμίου  (μετάφραση  Google ) :

Οι Τουρκοκύπριοι πάει σε μια Γενική Απεργία την Παρασκευή 28 Ιαν 2011
Αυτή είναι μια έκκληση για αλληλεγγύη
25/1/2011
Οι Τουρκοκύπριοι έχουν κηρυχθεί Γενική Απεργία για τις 28 Ιανουαρίου, 2011 και διοργανώνουν μαζικό συλλαλητήριο στη Λευκωσία για να διαμαρτυρηθούν κατά των μέτρων λιτότητας που επέβαλε η Τουρκία. Πρόκειται για τη διοργάνωση αυτών των μαζικές κινητοποιήσεις να σταματήσει τη συνεχιζόμενη περικοπή του βιοτικού τους επιπέδου. Ταυτόχρονα όμως, το ξέρουν πολύ καλά ότι χωρίς λύση του προβλήματος η Κύπρος και χωρίς την επανένωση της χώρας μας δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική τέλος στις οικονομικές δυσκολίες τους.
Η ζήτησαν την αλληλεγγύη μας στον αγώνα τους. Σε αυτή τη χρονική στιγμή στην οποία οι Τουρκοκύπριοι είναι πάλι έξω στους δρόμους των ελληνικών Κυπρίων, στην πραγματικότητα όλοι οι Κύπριοι, να δηλώσει ότι δεν θα τους αφήσουμε να περπατήσει μόνη της αυτή τη φορά. Δεσμευόμαστε για την καταπολέμηση του μαζί τους για την κοινή αιτία: Για ένα κοινό μέλλον, για ένα μέλλον ειρήνης και ευημερίας για τις γενιές των Κυπρίων για να έρθει!
Δείξτε την υποστήριξή σας μέσω του παρακάτω σύνδεσμο: έναρξη ανανεωμένη κινητοποίηση Ας για την επανένωση της πατρίδας μας!
Μπορείτε να δείτε αυτή την αναφορά στο: http://www.thepetitionsite.com/1/the-turkish-cypriots-are-out-in-the-streets-again/
Διαδώστε τη λέξη. Στείλτε το link για να τις ομάδες σας! Post it για τα blogs σας! Ας ξεκινήσουμε κάποια δράση!
Χρήστος Ευθυμίου
----- Original Message -----
Από: efthymiou.assoc cytanet.com.cy @
Προς: efthymiou.assoc cytanet.com.cy @
Στάλθηκε: Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011 22:04
Θέμα: Χρήστος θέλει να αναλάβει δράση με τίτλο «Οι Τουρκοκύπριοι είναι στους δρόμους ξανά!"!
Χρήστος Ευθυμίου έχει μόλις διαβάσει και υπογράψει την αίτηση: Οι Τουρκοκύπριοι είναι έξω στους δρόμους και πάλι!
Μπορείτε να δείτε αυτή την αναφορά στο: http://www.thepetitionsite.com/1/the-turkish-cypriots-are-out-in-the-streets-again/
Μήνυμα από τον Χρήστο Ευθυμίου:
-----
Γεια σου, υπέγραψαν την αίτηση «Οι Τουρκοκύπριοι είναι στους δρόμους ξανά!". Σε ρωτάω για να υπογράψετε αυτήν την αναφορά για να μας βοηθήσει να επιτύχουμε το στόχο μας των 1.000 υπογραφών. Με νοιάζει βαθύτατα για αυτή την αιτία, και ελπίζω ότι θα στηρίξει τις προσπάθειες μας.
-----
ThePetitionSite.com παρέχει εργαλεία και ενισχύει τους πολίτες να κάνουν τη διαφορά και το αποτέλεσμα της θετικής αλλαγής μέσω της online ακτιβισμό. Συνδεθείτε με τις αιτίες που σας ενδιαφέρουν, να λάβει μέτρα για να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος, και να αρχίσει τη δική αναφορά σας στο http://www.ThePetitionSite.com!
ThePetitionSite.com τροφοδοτείται από Care2, το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστες πληροφορίες και χώρο δράσης για τους ανθρώπους που νοιάζονται να κάνουν τη διαφορά στη ζωή τους και τον κόσμο. www.care2.com

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr