«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Ιανουαρίου 19

Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για τη χρήση καμερών ασφαλείας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Ψηφίστηκε επί της αρχής στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο που αφορά τη χρήση καμερών ασφαλείας σε δημόσιους χώρους αλλά και των δεδομένων που προκύπτουν από τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία των πολιτών.
Το νομοσχέδιο, συγκεκριμένα, ορίζει τη διατήρηση δεδομένων που παράγονται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία σε συνάρτηση με την παροχή διαθέσιμων στο κοινό υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή δημόσιων δικτύων επικοινωνιών καθώς και την χρήση συστημάτων επιτήρησης με τη λήψη ή καταγραφή ήχου ή εικόνας σε δημόσιους χώρους.
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης δήλωσε ότι υπάρχει θέμα προστασίας της ασφάλειας, τόνισε όμως ότι η διατήρηση δεδομένων θα γίνει με όσο γίνεται μεγαλύτερη διαφάνεια και με τη μέγιστη προστασία των ατομικών δικαιωμάτων με βασικό ενδιαφέρον της κυβέρνησης να μην κάμπτονται τα ατομικά δικαιώματα.
Απαντώντας σε όσους το επικρίνουν, επεσήμανε ότι τα προσωπικά δεδομένα, αν και δεν λειτουργούν ως αποδεικτικό υλικό, μπορούν να συμβάλλουν στην άσκηση ποινικών ευθυνών.
Εκτός από το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ τάχθηκε υπέρ του νομοσχεδίου με τον Άκη Παυλόπουλο να χαρακτηρίζει τις ρυθμίσεις «επιβεβλημένες, αν και όλοι θέλουν να ζήσουν σε μια κοινωνία χωρίς κάμερες».
Το ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ καταψήφισαν το νομοσχέδιο, προβάλλοντας την περιστολή των ατομικών δικαιωμάτων. Ο εισηγητής του ΛΑΟΣ, Μάκης Βορίδης,  έκανε λόγο για «κράτος της αντιτρομοκρατικής αγωνίας που διακατέχει τον δυτικό κόσμο».
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Τσούκαλης τάχθηκε κι αυτός με τη σειρά του κατά του νομοσχεδίου διατηρώντας τις επιφυλάξεις του για την σκοπιμότητα του νομοσχεδίου.   Ελπίδα Οικονομίδου

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr