«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Ιανουαρίου 19

Στρατιωτικός Νόμος !! Επέμβαση στρατού …

στη μάχη με τα σκουπίδια για το Δήμο Θεσσαλονίκης. Ύποπτη δολιοφθορά σε εξέλιξη  στις δυνάμεις των απορριμματοφόρων του Δήμου ! Πρόκειται περί αντιγραφής απ το παλαιότερο “σαμποτάζ του Έβρου” ; Μόνο η “ζάχαρη”  λείπει !
Αντιγράφουμε την είδηση απο το Ράδιο Θεσσαλονίκη :

Ναι μεν ζήτησε τη συνδρομή του Στρατού ο ∆ήµος Θεσσαλονίκης προκειµένου να αντιµετωπίσει το πρόβληµα της καθαριότητας αλλά φαίνεται πως ούτως ή άλλως έχει στη διάθεση του έναν.. στρατό από παλιά σκουπιδιάρικα για να κάνει τη δουλειά του...
Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το θέμα πολλά από +70 απορριμματοφόρα που παραδόθηκαν στη νέα δημοτική αρχή είναι παλαιά και παροπλισμένα...
Ο δήµαρχος Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε σήμερα ότι ζήτησε τη συνδρομή οχημάτων του στρατού για την μεταφορά των απορριμμάτων...Τα οχήματα θα τα οδηγεί προσωπικό του στρατού.
Οι δηλώσεις έγιναν μετά από σύσκεψη του δημάρχου, του αρμόδιου αντιδημάρχου καθαριότητας, του συνταγματάρχη κ. Καραμανέα και του προέδρου του συνδέσμου εργοληπτών δημοσίων έργων.
Το σχέδιο δράσης συμφωνήθηκε να έχει τρίμηνη διάρκεια.
Καθηλωμένα παραμένουν τα απορριματοφόρα λόγω βλάβης. Σήμερα στους δρόμους του δήμου Θεσσαλονίκης κυκλοφορούν μόνον 8 απορριματοφόρα.
Εν τω μεταξύ έχουν σταματήσει και οι όμοροι δήμοι να δανείζουν βοηθητικά απορριμματοφόρα.
Για λόγους εκδικητικότητας η κυβέρνηση άφησε την κατάσταση να βγεί εκτός ελέγχου, είπε στο ΡΘ ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος.
Έπεσαν στο λάκο που οι ίδιοι έσκαψαν, σημείωσε χαρακτηριστικά. Επί 11,5 χρόνια ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν είχε πρόβλημα.3 μήνες πριν τις εκλογές η περιφέρεια μπλόκαρε την επισκευή απορριματοφόρων σε εξωτερικά συνεργεία, ανέφερε ο κ. Παπαγεωργόπουλος.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr