«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Ιανουαρίου 26

ΠΑΜ: Προσοχή στην 5η φάλαγγα που στήνουν οι νεοταξίτες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ με την κατάληψη της Νομικής

Πατριωτικό Μέτωπο

Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ.Εκπροσώπου: 6980292626

www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

«Η προσεκτική ερμηνεία του φαινομένου της κατάληψης της νομικής από λαθρομετανάστες, είναι σοβαρότατη υποχρέωση όλων των Ελλήνων Πατριωτών», αναφέρει σε ανακοίνωσή  του το Πατριωτικό Μέτωπο. Στην οποία και διευκρινίζει:

1. Οι πάντες γνώριζαν (Κυβέρνηση, Αστυνομία, Κόμματα) τη μεταφορά των λαθρομεταναστών από την Κρήτη στην Αθήνα. Στο πλοίο μάλιστα που τους μετέφερε, συνοδεύτηκαν, από όλη τη «γκάμα» του νεοταξίτικου συστήματος, κρατικού και μη, συμπεριλαμβανομένων και των ΜΚΟ.

2.    Οι πάντες επίσης γνώριζαν πως οι λαθρομετανάστες θα οδηγηθούν στο κτίριο της Νομικής. Οι εκπρόσωποί της οποίας, λένε ξεδιάντροπα ψέματα στον ελληνικό λαό, ενώ οι κομματικές-φοιτητικές νεολαίες, κρύβονται τώρα, για να μην παραδεχθούν την συμμετοχή τους, στην αποδοχή του αρχικού σχεδίου και αναλάβουν την γνωστή παλαιοκομματική λογική της «ανάληψης της πολιτικής ευθύνης». (Τι κρίμα για νέα παιδιά να αποδέχονται έτσι απλά ως ωφέλιμη αναγκαιότητα, την γάγγραινα που σαπίζει το κορμί της εφαρμοσμένης πολιτικής, εδώ και δεκαετίες).

3. Ο στόχος ήταν από την αρχή συγκεκριμένος: Μεταφορά πολωτικού-εμφυλιοπολεμικού κλίματος στην καρδιά της Αθήνας, με «στρατιώτες» εξαθλιωμένους από την άγρια εκμετάλλευση λαθρομετανάστες, ανακατωμένους με ανθρώπους των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, στελέχη ΜΚΟ που αγωνιούν για το μέλλον της επαγγελματικής τους αποκατάστασης,  και σοσιαλφιλελεύθερων ακροδεξιών νεοταξιτών, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

4.    Η πρόκληση των αντανακλαστικών του αγανακτισμένου από την ανεξέλεγκτα αυξανόμενη εγκληματικότητα ελληνικού λαού, με αιχμή του δόρατος συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος «αντιδρά» προβλέψιμα σε τέτοιου είδους κινήσεις, «στρώνοντας το χαλί» στην ανάγκη δημιουργίας «αντίπαλου στρατοπέδου», για την κλιμάκωση εμφυλιοπολεμικού κλίματος το οποίο διακαώς επιθυμεί το νεοταξίτικο σύστημα που κυβερνά τον τόπο, σε αγαστή συνεργασία με τους διεθνείς τοκογλύφους.

Η παγίδα, είναι καλά στημένη: Ο ΓΑΠ, μίλησε για την « ανάγκη επιβολής της νομιμότητας». Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συν αυτώ ΜΚΟ, καθώς και οι λοιπές «προοδευτικές δυνάμεις», για το «ανθρώπινο-προοδευτικό  πρόσωπο που πρέπει να δείξει η κατά τα άλλα «νεοταξίτικη αριστερά», το ΛΑΟΣ, για την «ανάγκη επέμβασης της αστυνομίας» και τέλος, οι ακραίες μορφές πολιτικής έκφρασης, «αντιεξουσιαστές-ακροδεξιά», που αντανακλαστικά, αναφέρονται στην αναγκαιότητα να μετατρέψουν ένα ακόμη σοβαρότατο πρόβλημα της Αθήνας (όπως αυτό του Αγίου Παντελεήμονα), σε πεδίο εμφυλιοπολεμικής σύγκρουσης.

Μπροστά σε όλο αυτό το στημένο σκηνικό, το Δημοκρατικό-Παλλαϊκό Κίνημα του Πατριωτικού Μετώπου, καλεί:

1.    Τον Λαό να είναι ιδιαίτερα «πονηρεμένος» στην καινούργια αυτή εξέλιξη, που του στήνουν οι νεοταξίτες και να μην αντιδράσει αντανακλαστικά, (όπως στο σχετικό πείραμα του Παυλώφ), το οποίο είναι και στόχος τους.

2.    Τους δυστυχισμένους λαθρομετανάστες (η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων δεν συμμετέχει σε παιχνίδια τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και σοροχρηματοδοτούμενων ΜΚΟ), να προχωρήσουν σήμερα κιόλας στη μετεγκατάστασή τους από τις εγκαταστάσεις της Νομικής, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία έχουν άφθονο χώρο και ικανοποιητικές υγειονομικές συνθήκες, για να τους φιλοξενήσουν. Συγκεκριμένα, άφθονο χώρο για φιλοξενία έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στο κτίριο του στη Σαρρή 18 στου Ψυρή, ενώ στα κεντρικά του γραφεία στην πλατεία Κουμουνδούρου, (Πλατεία Ελευθερίας 1), ο 3ος ο 4ος και ο 5ος όροφος, είναι εντελώς ελεύθεροι για να τους φιλοξενήσουν, με τουαλέτες τια την καθαριότητα τους και τις φυσικές τους ανάγκες, ντουλάπια για τα πράγματά τους και δωρεάν τηλέφωνα για να επικοινωνούν με τους οικείους τους σε Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Σουδάν, Αίγυπτο, Μαρόκο κλπ.

3.    Μια εναλλακτική πρόταση –πάρα πολύ σοβαρή και υπό επεξεργασία από επιστημονική ομάδα πολιτικών μηχανικών του ΠΑΜ – θα είναι εντός των επομένων ημερών, η εγκατάσταση όχι μόνο των λαθρομεταναστών, αλλά και των  αστέγων και των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας, σε ελεύθερο χώρο στην Εκάλη. Όπου οι ευγενείς κάτοικοι των Βορείων Προαστίων, ως «έχοντες και κατέχοντες», μπορούν να συγκροτήσουν «ομάδα φιλόπτωχων κυριών», η οποία κατά βάρδιες, μπορεί να εφοδιάζει όλους τους ανήμπορους και αναξιοπαθούντες, ξένους και Έλληνες, με τα είδη βασικής ανάγκης για την επιβίωσή τους, συνεπικουρούντων φυσικά ως «χορηγών επικοινωνίας» των τηλεοπτικών καναλιών και των ιδιαίτερα ευαίσθητων δημοσιογράφων τους, όπως η κ. Τρέμη, ο κ. Τσίμας, ο κ. Καψής, ο κ. Καμπουράκης, ο κ. Οικονομέας, ο κ. Πρετεντέρης η κ. Κυριακού κλπ.

Κλείνοντας το ΠΑΜ, ξεκαθαρίζει για ακόμη μια φορά, για όσο το αφορά ως βαθύτατα δημοκρατικό πολιτικό φορέα και με όση δύναμη έχει, πως δεν θα επιτρέψει την κατρακύλα της ελληνικής κοινωνίας σε εμφυλιοπολεμικές λογικές, που τόσο πολύ συμφέρουν στους νεοταξίτες που κυβερνούν τη χώρα, αλλά και σε άλλες πολιτικές δυνάμεις που «ακονίζουν τα μαχαίρια τους» για τα πολιτικά οφέλη που μπορεί να προκύψουν από μια τέτοιου τύπου αδελφοκτόνα σύγκρουση.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η χρήση εμφυλιοπολεμικής βίας, όποτε χρησιμοποιήθηκε στην Πατρίδα μας μέσα στο διάβα της ιστορίας της, όχι μόνο δεν εξυπηρέτησε τον εθνοχώρο και τον Λαό μας, αλλά άφησε πίσω της βαθιές πληγές, για την επούλωση των οποίων, ακόμη παλεύει η ελληνική κοινωνία. Η ελευθερία, θέλει και τόλμη, αλλά και αρετή.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr