«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Δεκεμβρίου 25

INVITATION to X-smass night ( ΡΕΒΕΓΙΟΝ )

EL27092010_img_48 Έλαβα χθες το πρωί , ένα  e-mail με σήμανσή ως ΕΠΕΙΓΟΝ μάλιστα , όπουx-mass στον τίτλο του με καλούσε σε κάποιο Ρεβεγιόν μια πολύ καλή φίλη.Έχοντας όλες τις προηγούμενες μέρες καθημερινή επικοινωνία/συνάντηση μαζί της και μη έχοντας αναφέρει κάτι ,το μυαλό μου δούλεψε “ανάποδα”. Υπέθεσα ρεβεγιον οτι κλάπηκε το e-mail της φίλης και το χρησιμοποιούν για διαφημιστικό spamming . Όσο προχωρούσε όμως η ημέρα και καθώς  βομβαρδιζόταν το mail-box μου από ευχετήριες κάρτες φίλων ,κάποια στιγμή αργά το απόγευμα το άνοιξα ! Δεν άντεξα να μη το μοιρασθώ μαζί σας και έτσι αφού το “στόλισα” επίκαιρα και το μετέτρεψα σε άρθρο βάζοντας και τις δικές μαςγκι2 ΕΥΧΕΣ πρός όλους , σας το παρουσιάζω :
Εν όψη της Γέννησης του Κυρίου και έλευσης του ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ , εγώ και η οικογένειά μου σας ΕΥΧΟΜΑΣΤΕsanta1 ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011 ! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε πως είστε καλεσμένοι στην μάζωξη που θα λάβει χώρα στο ζεστό σπιτικό μας  την ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ με επανάληψή της την ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2011 ( Αν δεν προλάβετε τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ).Η παρουσία σας θα μας προσφέρει ιδιαίτερη χαρά και  τιμή.
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ :    20: 30 μμρεβεγιονρουχα
ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ-ΕΜΦΑΝΙΣΗ :  Βραδινή  τουαλέτα  για τις κυρίες  (ΣΙΝΙΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ) ,συνοδευόμενη με ακριβά κοσμήματα SWAROVSKY και γούνα ΑΣΤΡΑΧΑΝ.
Οι κύριοι με Φράκο κλασσικό (με ουρά ή χωρίς ),το καπέλο δεν είναι απαραίτητο αλλά είναι το φουσκωμένο πορτοφόλι ,το οποίο σημειωτέον θα το έχουν στην εσωτερική τσέπη του παλτού τους.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :
ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ  ΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΕΦ’ΟΣΟΝ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ  ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ :
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
Α/Α
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
1
1  Τενεκέ τυρί φέτα ποιότητος  Α’Α’Α’
2
1 κεφάλι κίτρινο τυρί ( κασέρι για τους Βορειοελλαδίτες φίλους μας)
3
3 Δοχεία EXTRA Παρθένο ελαιόλαδο  15lt    ( Άλτις  απαραίτητα )
4
1  Δοχείο ελιές Καλαμών και  1  πράσινες ( για το Ουίσκυ μας.)
5
3 κιλά χαβιάρι  ( μαύρο )
6
5 κιλά ροκφόρ
7
2 κιλά γαλοπούλα   ( αλανιάρα παρακαλώ )
8
3 κιλά παστουρμά  ( απο καμήλα αρσενική οπωσδήποτε )
9
1 κάσα  Μπύρες  νορμάλ και 1  πράσινες
10
1 ντουζίνα κρασί Γαλλικής προέλευσηςρεβεγιον1
11
6 φιάλες  των 2 lt  με τον Γιάννη που περπατά
12
3 Τζιν τόνικ με συνοδεία 2 κιλών από λεμόνια
13
1 κυτίο μάρκας SKIP 1000 μεζούρες και αν δεν βρείτε ,πάρτε ένα πλυντήριο μάρκας  BOSS  & βλέπουμε
14
2 ντουζίνες Lewor μαλακτικό,μα αν  τελείωσαν(που είναι πολύ πιθανό ),φέρτε μας τον υπάλληλο για να μας κάνει μαλάξεις.
Επίσης μια ”καλή” ποικιλία από σοκολάτες , αλλά σαν καλοί φίλοι που είστε προτιμήστε μια μετοχή της ΙΟΝ .
γκι Τα παραπάνω οπωσδήποτε και φυσικά ότι άλλο θέλετε εσείς να συμπληρώσετε είναιαιβασιλης ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr