«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Δεκεμβρίου 26

Διαλύουν το έργο του Μακαριστού Χριστόδουλου: Στον δρόμο 20 γυναίκες και βρέφη Χριστουγεννιάτικα...

Mέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχουν δώσει προθεσμία οι συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου να αδειάσει ο ξενώνας κακοποιημένων γυναικών και παιδιών που 'ιδρυσε η Εκκλησία το 2005. Τρία χρόνια χρειάστηκαν για να διαλύσουν όλα όσα έφτιαξε ο Μακαριστός Χριστόδουλος και να περάσουν πια σε άλλες "αποστολές" γεμάτοι ευαισθησία και υπευθυνότητα. Αν το να πετάς πρωτοχρονιάτικα στον δρόμο είκοσι κακοποιημένες γυναίκες, παιδιά (και βρέφη!) από τον μοναδικό ξενώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα δεν λέγεται ανικανότητα και αναλγησία, πως λέγεται; Μήπως "γκρίζα" διαχείριση;
Online-press: Το παραπάνω το αλιεύσαμε από το Παρόν και για μια ακόμα φορά νοσταλγήσαμε τον δικό μας παπά, το παπά της ψυχής μας τον μακαριστό Χριστόδουλο.... Ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει!

Πηγή : http://online-pressblog.blogspot.com/  

Αλιεύθηκε απο :      http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_4160.html

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr