«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Δεκεμβρίου 11

Αναζητώντας την "χαμένη" συναίνεση...

Ξεχωριστά ραντεβού θα έχει την ερχόμενη Τρίτη ο Γιώργος Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς, πλην του Αλέξη Τσίπρα.
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την πρόθεσή του από το βήμα της Βουλής, λέγοντας: "Την άλλη εβδομάδα, θα ζητήσω να δω όλους τους αρχηγούς των κομμάτων, και ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, γιατί είναι μια κρίσιμη, μεγάλη μάχη αυτή που θα δώσουμε".
Στην κορυφή της ατζέντας των συναντήσεων Παπανδρέου η κρίσιμη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών στις 16 και 17 Δεκεμβίου.
Ωστόσο, φαίνεται πως απώτερη επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσει ένα μίνιμουμ συνεννόησης της κυβέρνησης με τις πολιτικές δυνάμεις ενόψει των κρίσιμων μεταρρυθμίσεων που προωθεί για την εξυγίανση της οικονομίας.
Πάντως, μετά και την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου για τις αλλαγές στα εργασιακά, τις ΔΕΚΟ και το φορολογικό το πολιτικό κλίμα δυναμιτίστηκε ακόμη περισσότερο με τους πολιτικούς αρχηγούς να εκτοξεύουν τα πυρά τους κατά της κυβέρνησης.
Ο Αντώνης Σαμαράς κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι "προωθεί ένα πολυνομοσχέδιο, που αιφνιδιαστικά και κατεπειγόντως αλλάζει, χωρίς διάλογο, χωρίς συναίνεση, χωρίς σοβαρό προγραμματισμό και με εντεινόμενες ενδοκυβερνητικές τριβές, τους όρους ζωής για εκατομμύρια Έλληνες πολίτες".
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής, τόνισε: "Φέρνετε έναν πολύ σκληρό νόμο, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, που κινείται στα όρια του κοινοβουλευτισμού. Γιατί δεν μας φωνάξατε, τότε, να πούμε πέντε πράγματα, να πούμε πέντε απόψεις; Μετά απ' αυτό τι να έρθουμε να κάνουμε; Να επικυρώσουμε αποφάσεις;".
Επικίνδυνη χαρακτήρισε την κυβέρνηση η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Μίλησε για εργασιακό μεσαίωνα, μέσω των επιχειρησιακών συμβάσεων.
"Δεν μπορεί να υπάρξει συναίνεση με αυτή την πολιτική" δήλωσε από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας, καταγγέλλοντας ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να δημιουργήσει "μια τεχνητή εικόνα συναίνεσης" την ώρα που στο Κοινοβούλιο θα συζητείται και θα ψηφίζεται το νομοσχέδιο - "έκτρωμα" για τις εργασιακές σχέσεις, όπως το χαρακτήρισε.                            Πηγή   :      http://rthess.gr/articles_det.asp?artid=5110

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr