«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 24

Πικρά Χριστούγεννα για πολλούς: επιχειρηματίες στο αυτόφωρο, υπάλληλοι χωρίς δώρο

Τα φετινά Χριστούγεννα πολλές οικογένειες ζουν πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Από τη μιά, οι πάνω από 2.000 εργοδότες  του ιδιωτικού τομέα, που οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, μετά από καταγγελίες υπαλλήλων τους, για τη μη καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων (αν δεν έχουν οι άνθρωποι, τι να κάνουν;)

κι από την άλλη, εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες..

δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων, που για πρώτη φορά θα πάρουν το εφάπαξ μειωμένο επίδομα κι όχι ολόκληρο μισθό, όπως έπαιρναν μέχρι πέρυσι, ενώ στην πιό δυσάρεστη θέση βρίσκονται οι συνταξιούχοι κάτω των 60, που δεν παίρνουν καθόλου δώρο.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πούμε "υπομονή" γιατί δεν βλέπουμε "φως στο τουνελ".

Αλλά, πάνω από όλα η υγεία,  αγάπη και η οικογενειακή ευτυχία. Στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα τα καταφέρουμε να ζούμε με λιγότερα, αφού μας έπεισαν "τα κανάλια" (εδώ είναι η ευθύνη μας), ότι μέχρι τώρα κάναμε σπάταλη ζωή....    Πηγή

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr