«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 17

Η ανήθικη επίθεση του “αγιογράφου του αδελφόθεου” στην Λιάνα Κανέλλη…

liana Γράφει η  Ολυμπιάδα  :   Λιάνα μου, το ρεπορτάζ που ακολουθεί από τον επίσημο αγιογράφο του πρίγκηπα Νικολάου, είναι ίσως το πιο ευφημιστικό δημοσίευμα. Το παραθέτουμε για να δείτε πως μετά τις αποκαλύψεις Βασιλάκου για τον ρόλο του “αδελφόθεου” στο ξεπούλημα των ναυπηγείων, ο γελοιογράφος συνεχίζει απτόητος το έργο του.

Πολλά μπορούμε να καταλογίσουμε στους δημοσιογράφους τζουκ – μπόξ, εκτός από ένα: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕ ΚΕΡΜΑ.

Ρεπορτάζ : Νίκος Χασαπόπουλος
(από το Βήμα της Κυριακής)
Η κυρία Λιάνα (Γαρυφαλλιά) Κανέλλη, 56 ετών, δεν είναι μια συνηθισμένη κομμουνίστρια, βουλευτής του ΚΚΕ. Διαθέτει σπίτι στην Εκάλη, 200 τ.μ. (το οποίο, όπως δηλώνει, μόλις τον Σεπτέμβριο ξεχρέωσε), πισίνα προκάτ 8Χ4 μ., βάρκα 5 μέτρων από πλαστικό, οδηγεί…
ένα Smart (το βουλευτικό Lexus το έχει μόνιμα παρκαρισμένο στο γκαράζ), καπνίζει αρειμανίως και είναι, κατά δήλωσή της επίσης, «συνειδητή χριστιανή ορθόδοξη». Πάντοτε φοράει στο στήθος έναν σταυρό. Τη βουλευτική αποζημίωσή της δεν τη διαθέτει ολόκληρη στο ΚΚΕ, όπως οι υπόλοιποι βουλευτές του κόμματος, και προσπαθεί, όπως σημειώνει, τόσα χρόνια «να βαδίσω σε κόκκινο δρόμο,αλλά δεν σημαίνει ότι έφτασα ακόμα». (πηγή Φίμωτρο)

Δείτε τις παλαιότερες αγιογραφίες του γίγαντα: Οι μυστικές αποστολές του Νίκου Παπανδρέου (σκέτος Pytheas), ο …Σαμαράς και ο Παμπούκης. Με ποιόν είμαστε;

Αλιεύθει απο την  olympia.gr     Ψαράς ….. ο  Περίοπας  

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr