«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Οκτωβρίου 11

Οι μυστικές αποστολές του Νίκου Παπανδρέου (σκέτος Pytheas), ο …Σαμαράς και ο Παμπούκης. Με ποιόν είμαστε;

Για άλλη μία φορά ο “αγιογράφος” κύριος Χασαπόπουλος στο Βήμα πλέκει το εγκώμιο του κυρίου Νίκου Παπανδρέου. Με πομπώδης τίτλους όπως “Οι μυστικές αποστολές του Νίκου Παπανδρέου” και συμπαθητικά σκιτσάκια (πάντα με την σημειολογική βαλίτσα), έχοντας προφανώς την κατανόηση της ΕΣΗΕΑ που σκέφτεται να εντάξει την αγιογραφία στις επίσημες δημοσιογραφικές λειτουργίες των μελών της.

Οι αγιογραφίες αυτές λοιπόν εμφανίζονται πάντα σε περιόδους θυέλλης όταν ο κύριος

Ν. Παπανδρέου βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα λόγω αποκαλύψεων της “μυστικής του δράσης”.Η πρώτη όπως είχαμε αποκαλύψει ήταν αυτή:1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση των μιζαδόρων. Αυτές ήταν οι “κωλοτούμπες” του Αδελφόθεου.

Διαβάστε την γιατί θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα την σημερινή και την μεθοδολογία τους.

Ο λόγος λοιπόν για τη σημερινή αγιογραφία είναι το ΚΑΤΑΡ και ο πόλεμος που ξέσπασε αιφνιδίως μεταξύ Παμπούκη – Νίκου Παπανδρέου και βγήκε στην επιφάνεια μέσω δημοσιευμάτων σε γνωστές “αμερόληπτες” εφημερίδες. Σήμερα, η σύγκρουση πλέον είναι απροκάλυπτη αφού μαζί με την αγιογραφία του Βήματος, το ανανεωμένο VETO σε πρωτοσέλιδο κάνει μία κατά μέτωπον επίθεση στο πρόσωπο του Νίκου Παπανδρέου. Επίθεση με πολλούς αποδέκτες και βαθύτερα νοήματα.

Πως όμως το ταξίδι στοργής Νίκου Παπανδρέου και Χ. Παμπούκη όπου μάλιστα ο τελευταίος έδωσε το κόστος της παρουσίας του ΝΑΠ στο προεδρικό τζετ σε επερώτηση του Πάνου Καμμένου, έγινε πόλεμος πρωτοσέλιδων σχετικά με αρμοδιότητες υπουργών και συγγενών;.....

Στον χρόνο που μεσολάβησε λοιπόν, είχαμε μία σαφή αναβάθμιση του Χάρη Παμπούκη με αυξημένες αρμοδιότητες για την διαχείριση επενδύσεων, γεγονός που προκάλεσε γκρίνια πολλών υπουργών οι οποίοι δεν δίστασαν να εκφράσουν ανοιχτά τις αμφιβολίες τους τότε, στο υπουργικό συμβούλιο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Παμπούκης “της πιάτσας” μπορεί να έλθει σε απ’ ευθείας επαφή, χωρίς μεσάζοντες με funds του εξωτερικού όπως αυτό του Κατάρ.

Η επαφή όμως με το Κατάρ είχε γίνει προ μηνών, με την φανερή αρωγή του Νίκου Παπανδρέου ενώ ήδη υπήρχε σε εξέλιξη η επένδυση στον Αστακό που πολλοί έβλεπαν σκωπτικά:Γιώργος Σεφερτζής – Νίκος “αδελφόθεος” Παπανδρέου, Aστακός, χρηματιστήριο, Siemens, Άραβες και Καλούσης. Φάτε παιδιά, τσάμπα είναι!

Στην επένδυση αυτή, ο Παμπούκης ως ήταν επόμενο δεν είχε κανέναν λόγο αφού οι αυξημένες αρμοδιότητες ήλθαν μετά. Για την “ποιότητα” της επένδυσης, κάντε κλικ στον σύνδεσμο, θα εξάγετε πολύτιμα συμπεράσματα.

Τώρα λοιπόν, ο Παμπούκης έχοντας τη θεσμική ενδυνάμωση, πρωτοστάτησε στην απ’ ευθείας προσέλκυση των funds για το Ελληνικό. Τελείως διαφορετικές συνθήκες, πιθανότατα αντίθετες από την πρώτη επαφή που έγινε μέσω τρίτων. Κάπου εδώ λοιπόν, άρχισε “ο πανικός”. Οι προβληματισμοί της Μπιρμπίλη για το περιβάλλον και οι εκατέρωθεν δυσαρέσκειες.

Ποιούς μπορεί να κόντραρε ο Παμπούκης; Είχαν μεσολαβήσει κάποιοι σε πρακτικό επίπεδο για την προσέγγιση με το Κατάρ και τώρα ο “αχάριστος” Παμπούκης τους κάνει πέρα παίρνοντας τη νύφη χωρίς να δώσει προίκα;

Ο Πυθέας ήταν μεγάλος Έλληνας εξευρενητής και έμπορος που έγινε γνωστός για τα ταξίδια του. Η Pytheas ltd είναι μία εταιρεία Κυπριακών συμφερόντων με εκτεταμένη δραστηριότητα στο Κατάρ. Βασικός μέτοχος είναι ο Harris Samaras (καμμία σχέση με τον Αντώνη της ΝΔ ή τον Τρύφωνα). Υπάρχει μία αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ εξερευνητών και ταξιδευτών (όπως ο ΝΑΠ) σε αυτόν τον πλανήτη και αυτό είναι διαχρονικό φαινόμενο.

Φανταστείτε λοιπόν τι θα έκανε ο ιστορικός Πυθέας που ενώ είχε κλείσει ντηλ με τον παραγωγό λαδιού στην Ηλεία και τον έμπορο λαδιών στην Μασσαλία, εάν ο Παμπούκιος παραγωγός της Ηλείας τον έκανε στην άκρη και πούλαγε απ’ ευθείας λάδι στον Αστερίξ. Χωρίς την μεσολάβηση. Τα πρωτοσέλιδα των Παπύρων της Ρώμης, θα έπαιρναν φωτιά από την αδικία…

Με ποιόν είμαστε; Συνεχίζεται…   Πηγή  :   Ολυμπιάδα

Λεωνιδας σχολίασε εκεί   Οκτωβρίου 11, 2010 στο 12:40 πμ

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας».

Γιώργος Παπανδρέου (Συνέντευξη τύπου – Τορόντο Καναδά, 1999)Σ.Ι. : Οι “πυροσβεστες του συστήματος κατάφεραν πριν απο καιρό να παρασύρουν και μας στη διάψευση της ανω δήλωσης. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως, “ουδέν κρυπτόν υπο τον ήλιον”. Σχετ. :   ΕΔΩ

«Είμαι 37 ετών στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Γουόλτερ σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας… Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα… Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός, για ακόμη μια φορά. Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του ‘60. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά…».

Νίκος Παπανδρέου (Επιστολή προς την Αμερικανίδα φίλη του Χριστίνα Βαρντ – Περιοδικό «Νέμεσις», τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2004)

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr