«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 16

Θρίλερ και παρασκήνιο μετά την ανταρσία Παπαχρήστου ! Ποιός είναι ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ :

Ολοκληρώθηκε περί τις 1.30 το πρωί χθές η ψηφοφορία επί των άρθρων 2 που αφορά στις ΔΕΚΟ, 3 για τον περιορισμό προσλήψεων, 4 συντελεστές ΦΠΑ, 12 ΑΤΕ Bank, 14 επιχειρησιακή σύμβαση, 15 διαδικασία επίλυσης συλλογικών διαφορών και 18 μερική – προσωρινή απασχόληση και απλοποίηση διαδικασιών εργασιακής νομοθεσίας τα οποία «πέρασαν»  κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Βουλής.

Στην συγκεκριμένη διαδικασία δεν υπήρξαν «ανταρσίες» από πλευράς ΠΑΣΟΚ και αυτό γιατί ο κομματικός μηχανισμός πήρε φωτιά.

Κινητοποίηση μετά τον αιφνιδιασμό

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες υψηλόβαθμα στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου επικοινωνούσαν καθ΄ όλη την διάρκεια του διαστήματος μεταξύ της λήξης της ψηφοφορίας επι της αρχής και της έναρξης της ψηφοφορίας επι των άρθρων με εκείνους τους βουλευτές για τους οποίους υπήρχε φημολογία ότι θα «σπάσουν» την κομματική γραμμή και θα καταψηφίσουν άρθρα του νομοσχεδίου.

Ο αιφνιδιασμός του κ. Βαγγέλη Παπαχρήστου, ο οποίος καταψήφισε το νομοσχέδιο, κινητοποίησε ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό ζητώντας από τους στενούς του συνεργάτες συνεχή ενημέρωση. Υπο αυτά τα δεδομένα, Ιπποκράτους και Μαξίμου έθεσαν σε λειτουργία τους κομματικούς μηχανισμούς με αποτέλεσμα  κορυφαίος θεσμικός παράγοντας να κυκλοφορεί στους διαδρόμους της βουλής επιχειρώντας να «επαναφέρει στην τάξη» τους επίδοξους «αντάρτες» λέγοντας στον καθένα «έχεις δίκαιο! Αλλά στην κατάσταση που είμαστε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε».

Νωρίτερα είχε ψηφιστεί επί τις αρχής το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει τις φορολογικές και εργασιακές μεταρρυθμίσεις με 156 ΝΑΙ και 130 ΟΧΙ.


Ωστόσο, η «ανταρσία» από την κυβερνητική πλευρά ήρθε από τον βουλευτή Πρέβεζας κ. Βαγγέλη Παπαχρήστο, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δεν έκρυβε την δυσαρέσκειά του για πολλά από τα μέτρα της κυβέρνησης.Ποιός είναι όμως....

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο ενημέρωσε το κοινοβούλιο πως ο κ. Παπαχρήστος τίθεται εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Γιος βουλευτή

Ο κ. Παπαχρήστος γεννήθηκε το 1955. Είναι γιος του γιατρού Καλλίμαχου Παπαχρήστου, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κατά την περίοδο 1977-81.

Στα μαθητικά του χρόνια πήρε ενεργά μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα. Υπήρξε ο νεότερος πολιτικός κρατούμενος, καθώς συνελήφθη από τη Χούντα και καταδικάστηκε σε εξαετή φυλάκιση. Αποφυλακίστηκε τον Ιούλιο του 1974 με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Εssex της Μεγ. Βρετανίας, όπου απέκτησε και Master Oικονομικών.

Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Ινστιτούτο Κοινωνικών Επιστημών της Μόσχας.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα και εκλέχθηκε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Φοιτητικών Συλλόγων Μεγ. Βρετανίας. Ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στο Νομό Πρέβεζας στις εκλογές του 1985. Αποχώρησε το 1989, διαφωνώντας με το σχηματισμό της Κυβέρνησης ΝΔ-Συνασπισμού.

Έχει ερευνητική και διδακτική πείρα. Από το 1999 μέχρι σήμερα διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του Υπουργείου Εξωτερικών, με αρμοδιότητα σε θέματα διεθνών σχέσεων με τη Ρωσία και τις χώρες της Μέσης Ανατολής.

Έχει επανειλημμένα λάβει μέρος σε διεθνείς συναντήσεις και διαπραγματεύσεις στα πλαίσια του ΟΗΕ και άλλων διεθνών οργανισμών. Είναι παντρεμένος με την Χέιζελ Παπαχρήστου και έχουν μία κόρη που είναι πτυχιούχος του προγράμματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Των Ανδρέα Μπελεγρή, Χρήστου Μπόκα από το Πρώτο Θέμα

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr