«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Νοεμβρίου 29

Παρ΄ολιγο να λυντσάρουν τον Κακλαμάνη στην παλ. βουλή

Απόψε έγινε μια εκδήλωση στην παλιά βουλή για την Θράκη, με συντονιστή τον Στρατηγό Αλευρομάγειρο, και ομιλητές τους , Κ. Καραϊσκο έκδοτη του Αντιφωνητή, Παναγιώτη Σγουρίδη βουλευτή, ,Γ.Καραμπελιά εκδότη του ΑΡΔΗΝ, και την ηρωική δασκάλα ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης εμφανίστηκε στην αίθουσα όπου έσφυζε από κόσμο, και ο πρώην πρόεδρος της βουλής Απόστολος ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ του οποίο έσπευσε ο συντονιστής Κος Αλευρομάγειρος να αναγγείλει την παρουσία. Πριν το τέλος της εκδήλωσις σηκώθηκε η ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ και ζήτησε από τον συντονιστή της όλης εκδήλωσις μέσω αυτού, να απευθύνει μια ερώτηση στον παριστάμενο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ,και το αίτημα της έγινε δεκτό.

Απευθυνόμενη λοιπόν στον πρώην πρόεδρο της βουλής τον ρώτησε, «μέχρι ποιου σημείου πρέπει για να φτάσουν οι πράξεις και ενέργειες των Ματατζη, Ιλχαν, και Χατζηοσμάν, για να τους διώξετε από το ΠΑΣΟΚ;».

Απαντώντας ο ….


ανεκδιήγητος Κακλαμάνης με το γνωστό, «άρες μάρες κουκουνάρες »,και κουβέντα για την ταμπακιέρα, έκανε τους παριστάμενους να εξαγριωθούν ,να του απευθύνουν λέξεις υβριστικές, τέτοιες που δεν τολμούμε ούτε να τις γράψουμε. Ο δε παριστάμενος ΝΑΞΑΚΗΣ εξαγριωμένος από την κοροϊδία, του είπε ότι εσείς παραδώσατε και τον ΟΤΣΑΛΑΝ, και βλέποντας οι διοργανωτές ότι η κατάσταση πάει να εκτραπεί από τους διαμαρτυρόμενους για την κοροϊδία και να γίνει ανεξέλικτη, αναγκάστηκαν να τον φυγαδεύσουν για να ηρεμίσουν τα πνεύματα.

Τώρα τι ήθελε να πάει σε μια τέτοια πατριωτική εκδήλωση ένας συμμετέχων στο γενικό ξεπούλημα της χώρας; Aγνωσται αι βουλαί του …παρ΄ολιγο…. λυντσαρισμένου.

Λυπούμαστε μόνο που δεν ήμασταν εκεί, για να του χώσουμε κανένα γιαουρτάκι για να ….φτιάξει δέρμα..

Αρχική   Πηγή    :      Ίχνος     Το βρήκαμε  στο    :     Ολυμπία

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

  1. Αργυρώ είπε
    Νοεμβρίου 29, 2010 στο 11:31 μμ

    Επειδή εγώ ήμουνα εκεί από τήν αρχή της εκδήλωσης, να κάνω μερικές διορθώσεις στην περιγραφή.
    1. Η Χαρά Νικολοπούλου χαρακτήρισε την ερώτησή της καλοπροαίρετη και την διατύπωσε ως εξής : «μέχρι ποιου σημείου πρέπει να φτάσουν οι πράξεις και ενέργειες των Ματατζη, Ιλχαν, και Χατζηοσμάν,για να τούς διαγράψη η Βουλή από μέλη της για εσχάτη προδοσία ??” .
    2. Πράγματι ο Κακλαμάνης αιφνιδιάστηκε σε βαθμό αδιανόητο αλλά θρασύς όπως κάθε παλιοκαραβάνα πολιτικός ανέβηκε στο βήμα ν΄απαντήσει ….για να μην απαντήσει και πράγματι σαλιάριζε για ένα περιστατικό που ο Νάιλς, κάποτε εν Αθήναις Αμερικάνος Πρέσβης τόν …”παρατήρησε” που ο Σγουρίδης και τρέχα γύρευε….έψαχνε απεγνωσμένα να βρεί γέφυρα αγωνιστική για την Θράκη πρός τόν Σγουρίδη αλλά η γιούχα έπεφτε σύννεφο και οι μισοί παρευρισκόμενοιι άρχισαν να αποχωρούν εις ένδειξη περιφρόνησης πρός ένα ”ξερο-χούφταλο” που κάνει δημόσια γαργάρα την ανικανότητά του.

    3. Πάντως η εκδήλωση έτσι κι αλλιώς τέλειωνε όταν κατέφθασε ο ..”βετεράνος” της Βουλής.Δεν επεσπεύσθη εξ αιτίας των ανοησιών του και δεν εκινδύνευσε κι η σωματική του ακεραιότητα ενώ η αποδοκιμασίες ήταν από ”ολούθε τα πευκάκια” εφαρμογή του ”η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κοκαλλα τσακίζει”.

    4. Κατα την γνώμη μου ,κακώς εκλήθη, από τούς διοργανωτές της εκδήλωσης και ομοίως εάν δεν εκλήθη κι ήρθε αυτοβούλως, κακώς ο κ. Αλευρομάγειρας που συντόνιζε τις ομιλίες, , αντί να τον αγνοήσει ως παρουσία ,μιας και ξέρει πολύ καλά για τό τί θα μπορούσε να κάνει ως Πρόεδρος Βουλής ο Κακλαμάνης τον υποδέχθη περίπου πανηγυρικά! Σημειωτέον ότι ήρθε πρός τό τέλος της εκδήλωσης μάλλον επειδή δεν ήθελε να έρθει σε δύσκολη θέση ακούγοντας τόσο τόν Καρακίτσο και τήν Νικολοπούλου αλλά κυρίως των Εμφιεζόγλου και δή τόν Σγουρίδη να περιγράφουν τό χρόνιο πρόβλημα της Θράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr