«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Νοεμβρίου 28

Δεν είμαστε Παπούα, δεν είμαστε Ζουλού (είμαστε τα θύματα ενός κομπλεξικού) του κ. Λοβέρδου.

Γράφει η  Θεοδοσία  :  Ότι θα με κυβερνάνε ένα τάγμα ηλιθίων ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν το είχα φανταστεί.

Αλλά επειδή στην ζωή όλα είναι πιθανά, το είδα κι αυτό.

Από που να αρχίσω; Από τον πρωθυπουργό ή από τους υπουργούς;

Γιατί μάτια μου τον ηλίθιο δεν τον αναγνωρίζεις πάντα, εκ πρώτης όψεως. Δεν έχει ταμπέλα στο στήθος "Είμαι ηλίθιος".

Δεν λέει:

- Χαίρω πολύ, τι κάνετε, είμαι ηλίθιος. Η οικογένεια, τα παιδιά, όλα καλά;

Θα μου πεις το μάτι δεν το είδες; Το μάτι της αγελαδίτσας με τα 0 λιπαρά;  Ε, δεν το είδα, τι να κάνουμε τώρα; Κουρασμένη γυναίκα, συνέχεια στην…


τσίτα. Δεν το είδα, σταυρώστε με!

(Και βέβαια σ`αυτό το κείμενο αναφέρομαι ειδικά και τιμή του βεβαίως, βεβαίως, στον Υπουργό Υγείας κ. Λοβέρδο και στις περικοπές που επιμένει να κάνει στο άμοιρο ΕΣΥ.)

1. Ο ηλίθιος  λοιπόν, δεν ξέρει ότι είναι ηλίθιος. Πιστεύει ότι είναι μεγαλοφυΐα. Σου λέει ότι στο ΙQ τεστ πιάνει, στο χαλαρό, 160. Κι ας ξεχνάει να βάλει το πρόσημο «μείον»: -160.

2. Ο ηλίθιος δεν αμφιβάλλει ποτέ. Ποτέ και για τίποτα. Εσύ ψάχνεσαι, αμφισβητείς, διερωτάσαι, αμφιταλαντεύεσαι, βασανίζεσαι, περνάς της αλεπούς τον θάνατο, εκείνος είναι πάντα σίγουρος. Έχει δίκιο! Δίκιο βουνό, τέρμα και τελείωσε.

3. Ο ηλίθιος συμβουλεύει. Παίρνει το γνωστό πατερναλιστικό υφάκι και κατεβάζει στοίβες τα τσιτάτα από τις αναφορές που παίρνει από τα διάφορα νοσοκομεία.. Ξέρει και το πρόβλημα, και την απάντηση και τη λύση.

Περικοπές παντού ακόμη και στα χαρτοβάμβακα. Σκουπιστείτε πάνω σας!!! το νέο σύνθημα του Υπουργείου Υγείας.

Γιατί τα λέω όλα αυτά; Αφορμή μία εγχείρηση που έκανε ένα συγγενικό μου πρόσωπο αυτές τις μέρες, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Το οποίο έχει τους καλύτερους γιατρούς, αλλά κατά τα άλλα καλύτερα να τα περιγράψω.

Δεν υπάρχουν σύριγγες, αυτοκόλλητες ταινίες, και χαρτί να σκουπίζουν τα χέρια τους οι νοσοκόμες, οι οποίες αναγκάζονται να τα σκουπίζουν στην ποδιά τους.

Οι τουαλέτες αναπήρων έχουν γίνει αποθήκες, και όλο το νοσοκομείο βρωμάει τσίκνα.

Οι τρίχες στο πάτωμα είναι τόσες πολλές που σε λίγο οι ασθενείς θα μπλέξουν πουλόβερ, να περνάει κι η ώρα τους.

Και συνεχίζω το αφιέρωμα στον Υπουργό Υγείας και τις περικοπές του.

Ο ηλίθιος λοιπόν, είναι ΚΑΙ ξερόλας. Γνωρίζει ολίγη από πολιτική, από οικονομία, από εικαστικά, από οικολογία, από θέατρο, ολίγη από ανθρώπινες σχέσεις, ολίγη από πατσά.

6. Ο ηλίθιος δηλώνει «υπεύθυνος πολίτης», αλλά αποποιείται τις ευθύνες του. Φταίνε πάντα οι άλλοι, ο ΛΑΟΣ, ποτέ αυτός.

7. Ο ηλίθιος θεωρεί εσένα ηλίθιο. Απλά, είναι πολύ ευγενής για να σ΄ το πει κατάμουτρα, που τους ψήφισες.

9. Ο ηλίθιος θέλει (και έχει) πάντα την τελευταία λέξη. Και την έχει διότι προηγουμένως έχει εξοντώσει όλο τον περίγυρο. Η μοκέτα σπαρμένη πτώματα κι αυτός ακόμα αγορεύει!

12. Και το χειρότερο; Ο ηλίθιος κάνει παιδιά. Για να πάρεις ένα περίπτερο, χρειάζεσαι άδεια από το κράτος. Παιδιά όμως μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε. Και ο ηλίθιος κάνει...

Γι΄ αυτό και ο ηλίθιος είναι αήττητος. Διότι διαιωνίζει το είδος του, στην πολιτική.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

  1. Πολλά φιλιά και σ`ευχαριστώ πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Theodosia
    Τα δεχομαι με μεγαλη ευχαριστηση εστω κι απο μακρυα...Εκ του συνεγγυς ειναι προτιμοτερα ,αλλα "απ το τιποτα καλη κι η Παναγιωταινα" ;))
    Δικη μου η τιμη κι η ευχαριστηση να σε κλεβω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr