«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Νοεμβρίου 24

ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Α.Π. Με μία επανόρθωση!

Διαβάσαμε το παρακάτω σχετικό με παλαιότερες αναρτήσεις μας, και επειδή οι αλήθειες πρέπει να λέγονται σας το μεταφέρουμε : 

Θωμάς Σάρας, Νάτος !

κάτι σας λέει αυτό το όνομα, έτσι;
Είναι ο ομογενής μας στον Καναδά, ο οποίος "απεκάλυψε", ότι σε ιδιωτική τους συνομιλία, παλιά, ο Γιώργος Παπανδρέου, του εξομολογήθηκε πως "καλύτερα μερικά στρέμματα γης λιγότερα και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, παρά να έχουμε πόλεμο με τους Τούρκους" (ή κάπως έτσι, μια μικρή έρευνα στο google, θα σας βοηθήσει).
Τη δήλωση αυτή μας την έστελναν προεκλογικά, καμιά 200αριά...


φορές την ημέρα και μάλιστα επιτακτικά: "βάλτε την". Φυσικά και δεν τη βάλαμε, αφού δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Μόνο ο ίδιος ο Σάρας το ισχυρίζεται. Πώς λοιπόν να "παίξει" ως είδηση;Ο τυπάκος, δεν μας γέμιζε καθόλου το μάτι. Διαβάσαμε και για κάτι διαγραφές του από την Παμμακεδονική, για κάτι καταδίκες για ακάλυπτες επιταγές, για κάτι προφητείες του για τις πυρκαγιές στην Ηλεία και δεν ασχοληθήκαμε.
Κάποιος ομογενής, πριν τις εκλογές μας χαρακτήρισε (το Τα χάλια),"πληρωμένους από το ΠΑΣΟΚ προδότες", επειδή δεν αναπαράγαμε τις ανοησίες του Σάρα.

Δείτε όμως τι έκανε πρόσφατα ο Θωμάς Σάρρας και άλλη φορά να είστε προσεκτικοί :
Δείτε το πολύ καλό ρεπορτάζ, του GANA >
...
(ελπίζω να κατάλαβες πατριώτη, ότι δεν είμαστε εμείς "προδότες του έθνους", όταν σου λέγαμε ότι δεν ανεβάζουμε βλακείες, αλλά ο Σάρας ...μπούφος. You know "bufos"? Και sorry, αλλά εδώ στο taxalia, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !).Σ.Σ :……..Μπούφος είναι πολύ ευγενικό!
Μεταφορτώθηκε από το  Taxalia

Σ.Σ. Οφείλουμε να ομολογήσουμε (από προσωπική εμπειρία και σε άσχετο θέμα) ότι το άνω blog  διασταυρώνει τί αναρτά. 

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr