«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 28

ΔΕΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Η ΦΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ!

Σε επικοινωνία του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ με έναν από τους πλέον έγκυρους και φωτισμένους Γέροντες του Άθωνα, μας ειπώθηκε χαρακτηριστικά: «και εμείς ψάχνουμε να βρούμε αυτούς (τους Μοναχούς) που έκαναν τέτοιες ανεύθυνες διαδόσεις και δεν τους βρίσκουμε πουθενά…»! Διότι θα έπρεπε λογικά να είναι συγκεκριμένα πρόσωπα, σε συγκεκριμένη Μονή ή Σκήτη, ενώ από την άλλη δεν ενημερώθηκε σχετικά κανένα Μοναστήρι για εμφάνιση Παϊσίου και ανάγκη προμηθειών σε αλεύρι ή λάδι, όπως εμφανιζόταν ότι είχε ζητήσει ο άγιος Γέροντας!

ΠΑΙΣΙΟΣ Παράλληλα υπάρχει και κατηγορηματική αρνητική ανακοίνωση της νέας αδελφότητας της Εσφιγμένου, που έχει την Επιστασία. ΕΔΩ

Άρα και ενώ περιμένουμε να συμβούν όλα εκείνα που είπαν ο Γέροντας Παϊσιος, ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός παλαιότερα (όπως εισβολή της Τουρκίας «ως τα Εξαμίλια-χωρικά ύδατα», που θα σταθεί και η αρχή του τέλους τους, η πρόσκαιρη πείνα, ο σύντομος αλλά φονικότατος Παγκόσμιος Πόλεμος όπου δεν θα λάβουμε μέρος, η ανάκτηση της Πόλης), εν τούτοις δεν επαληθεύεται η φήμη της συγκεκριμένης εμφάνισης του Παϊσίου και της σχετικής χρονικής ρήσης περί «πολέμου σε 3 μήνες»!

Όμως ο Ελληνισμός πρέπει να βρίσκεται σε διαρκή εθνική επαγρύπνηση και πνευματική εγρήγορση, με απόλυτη Πίστη και εμπιστοσύνη στο Θεό και τη θαυμαστή Πρόνοιά Του, διότι θα γίνουν κάποτε όλα αυτά, αλλά η Παναγιά θα μας σκεπάσει σαν Μάνα!

Δείτε τα σχετικά βίντεο – αφιερώματα του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ στις προφητείες του Γέροντα Παΐσιου και του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού για τις μέρες που έρχονται, άγνωστο πότε!    ΕΔΩ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr