«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 15

Απογραφήκατε ? Μετά τις Εκλογές σπίτι σας.......αφού μας ψηφίσετε ! !

Προς το παρόν και μέχρι τις εκλογές οι σκληρές αποφάσεις φαίνεται να αναβάλλονται και γίνεται μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η κατάσταση εκ των ενόντων. Όμως όλοι γνωρίζουμε ότι, στα πλαίσια πάντα του μνημονίου, απαιτείται να ληφθούν πολύ σκληρές αποφάσεις που αναπόφευκτα θα στείλουν την ελληνική οικονομία ακόμα πιο πολύ στον καιάδα της ύφεσης.

Ήδη από τις αρχές του χρόνου οι ίδιες οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες έκαναν λόγο για 320.000 απολύσεις στον....στενότερο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Μάλιστα κυβερνητικοί αξιωματούχοι μίλησαν για απόλυση του δημοσίου υπαλλήλου εφόσον καταργηθεί η οργανική θέση που καλύπτει και είχαν επικαλεστεί και το Σύνταγμα γι’ αυτό.

Όμως εμείς από αυτό εδώ το blog είχαμε πει από τότε δύο πράγματα: Πρώτον ότι καμία απόλυση δεν πρόκειται να γίνει πριν τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και δεύτερον ότι το ΠΑΣΟΚ θα πέσει από τη στιγμή που ο πρώτος δημόσιος υπάλληλος (και κυρίως ταυτόχρονα και ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ) θα περάσει την πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο.

Είναι γνωστό πως ....

η Τρόϊκα πιέζει για απολύσεις και είναι κάτι που στο τέλος δεν θα μπορέσει να αποφύγει η κυβέρνηση. Άλλωστε η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων δεν ήταν μια τυχαία και αθώα πράξη. Με βάση αυτή την απογραφή θα γίνει και η μελέτη περιορισμού του δημόσιου τομέα. Εξάλλου σύμφωνα με τις διεθνιστικές αντιλήψεις του Νεοταξικού ΠΑΣΟΚ, η εθνική κυριαρχία τίθεται κάτω από την διεθνή κυριαρχία. Επομένως πλέον για το νέο ΠΑΣΟΚ, το μεγάλο κράτος είναι περιττό.

Φυσικά και το κράτος είναι μεγάλο, όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά το κόστος συντήρησης και λειτουργίας ζημιογόνων ΔΕΚΟ και δημοσίων οργανισμών και αυτό πρέπει να λυθεί. Οι απολύσεις απλά ή το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας θα επιτείνουν την οικονομική ύφεση και την μεγαλύτερη εξάρτιση της χώρας μας από ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Επομένως όλοι οι Έλληνες θα πρέπει αυτά να τα έχουμε υπόψη μας στο δημοψήφισμα (έτσι το ονόμασε ο κ. Παπανδρέου χθες) που θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου και να πράξουμε ανάλογα.

Υπάρχει άμεση ανάγκη για νέο Πολιτικό Σύστημα !

Οι σκληρές αποφάσεις και οι απολύσεις αναβάλλονται για μετά τις εκλογές.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr