«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 26

ΒΟΜΒΑ Καρχιμάκη> Δεν εμπιστεύομαι τον άνθρωπο που υπέγραψε το Μνημόνιο!

Τον άνθρωπο ο οποίος συνυπέγραψε με τον υπ. Οικονομικών Παπακωνστατίνου το άθλιο Μνημόνιο, αμφισβητεί ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.
"Ο Προβόπουλος ήταν ο χρηματοδότης του Βατοπαιδίου..." υποστηρίζει σε συνέντευξη που έδωσε στο Άγγελο Μόσχοβα για την εφημερίδα "VETO".
O Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι δεν εμπιστεύεται τον άνθρωπο που υπέγραψε το Μνημόνιο και του καταλογίζει επιλήψιμη θητεία στο τιμόνι της Εμπορικής Τράπεζας.
Ερώτηση
> Αν ο Μιχάλης έχει δίκιο, πως είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να συνυπογράφει το κατάπτυστο Μνημόνιο;
Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης
>
"Δεν εμπιστεύομαι τον κ. Προβόπουλο,  και το καταθέτω  επίσημα. Η μονή (Βατοπαδίου), πήρε τον αλληλόχρεο λογαριασμό 48 εκατομμυρίων από τα οποία τα 22 εκατ. είχαν διοχετευτεί απο την Εμπορική Τράπεζα προς διάφορες κατευθύνσεις. Πρόεδρος της Εμπορικής ήταν ο κ. Προβόπουλος και γνώριζε ότι οι μονές δεν μπορούν να προβαίνουν σε εμπορικές πράξεις, γεγονός το οποίο δεν επέτρεπε να δοθεί τέτοιου είδους χρηματοπιστωτικό προιόν στη μονή. Δεν ξέρουμε και τι άλλο έχει γίνει στην Εμπορική Τράπεζα επί προεδρίας του κ. Προβόπουλου γιατί γνωρίζετε κι εσείς ότι ο κ. Προβόπουλος ήταν απο τους επισκέπτες της Μονής Βατοπαιδίου και είχε αναπτύξει αγαστές σχέσεις με τον Εφραίμ..."       Πηγή   :    Κουρδιστό Πορτοκάλι

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr