«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 21

Έχουμε παπά ,( μνημόνιο ) ! Ας θάψουμε πέντε-έξη....ως το 2020 !

imagesCATEGRBN Τώρα τελευταία ακούμε πολλά παπαγαλάκια, είτε τροϊκανά, είτε κυβερνητικά, είτε δημοσιογραφικά να μας προετοιμάζουν για νέο μνημόνιο και για μετά το 2013 και μέχρι το 2020. Στο χωριό μας λένε «καλόμαθε η γριά στα σύκα». Είδαν λοιπόν οι ξένοι πάτρωνες και τα εδώ τσανάκια τους ότι ο λαός δεν αντιδρά με τίποτα και θεωρούν καλό να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους με τα τροϊκανά δάνεια εις «υγείαν του κορόϊδου».

Εμείς από αυτό εδώ το blog λέμε σε καθέναν που σκέπτεται κάτι τέτοιο, ερήμην του λαού, ότι απλά αυτό δεν γίνεται αποδεκτό. Μια φορά το ΠΑΣΟΚ μας κορόιδεψε και υφάρπαξε την ψήφο του 44% του εκλογικού σώματος με πολιτική απάτη, ρίχνοντάς μας στο ΔΝΤ, στα νύχια της Τρόϊκας, στον διεθνή εξευτελισμό και την εσωτερική εξαθλίωση. Άλλη φορά δεν πρόκειται να υπάρξει για κανέναν. Αν δεν γίνει δημοψήφισμα ώστε να αποφασίσει ο ίδιος ο λαός, φοβούμαστε ότι δεν μένει άλλη διέξοδος στο λαό από την επανάσταση. Οποιοδήποτε νέο μνημόνιο ερήμην του λαού είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει για την κοινωνία casus belli.

Εξάλλου, αφού η θητεία του ΠΑΣΟΚ λήγει τον Οκτώβριο του 2013 (δεν το βλέπουμε, αλλά τέλος πάντων), απορούμε πως διανοείται το ΠΑΣΟΚ να συζητάει να υπογράψει νέο μνημόνιο και για μετά το 2013 μέχρι μάλιστα το 2020!! Αναρωτιόμαστε:…. Ξέρει άραγε ότι σίγουρα θα είναι κυβέρνηση και μετά το 2013 και μάλιστα με τέτοια λαϊκή εξουσιοδότηση;; ή είναι κάτι που δεν ξέρει ο λαός;;

Επιπλέον πολύ θα θέλαμε να ακούσουμε τη θέση του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας πάνω σ’ αυτό το θέμα. Με δεδομένο ότι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς προτείνει οικονομικό πρόγραμμα για έξοδο από την κρίση έως το τέλος του 2011, δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να δεχθεί αδιαμαρτύρητα μια τέτοια μεθόδευση. Είπαμε ότι κινούμαστε μέσα στα συνταγματικά πλαίσια και είμαστε πολιτικά νομοταγείς. Αλλά όταν καταργείται de facto το ίδιο το Σύνταγμα, τότε για ποια νομιμότητα και για ποιον πολιτικό καθωσπρεπισμό μιλάμε;

Πηγή:  Προεδρικη Δημοκρατια

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr