«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Αυγούστου 12

Κάτω τα ξερά σας από τη Χαρά ρουφιάνοι του ΔΝΤ.

Να τρέμετε την ώρα και τη στιγμή που η Χαρά θα αποφασίσει πραγματικά να πολιτευτεί…

  • Τα σύμβολα υπάρχουν για να μας θυμίζουν το χρέος μας απέναντί τους και όχι για να αποκομίζουμε οφέλη από αυτά
  • Καιρός να σταματήσουμε να συμπεριφερόμαστε σαν την αγελάδα που κλωτσάει το ίδιο της το γάλα
  • Ο αδερφός της Χαράς ξεσπάει μήνυμά του…

Γράφει ο Κωνσταντίνος
Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το μήνυμα που έφτασε στο ιστολόγιο, θα κατέληγε στον κάλαθο των σκουπιδιών. Όμως, επειδή το θέμα της πρότασης εκ μέρους του ΛΑΟΣ να “κατεβάσει” ως υποψήφια τη Χαρά Νικοπούλου για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έχει πάρει διαστάσεις, οφείλουμε να δημοσιεύσουμε το κείμενο που μας έστειλε φίλος αναγνώστης, ευελπιστώντας πως θα υπάρξει σύντομα δήλωση συγνώμης προς την Χαρά Νικοπούλου από την πλευρά του κυρίου Καρατζαφέρη (έστω και μέσω Αϊβαλιώτη). Άλλωστε, ο πολιτικός που αναγνωρίζει.....

το λάθος του, αποδεικνύει και το μεγαλείο του πνεύματός του και την αυτογνωσία του… και χαίρει μεγαλύτερης εκτίμησης από τους ψηφοφόρους του. Στην προκειμένη περίπτωση, Αϊβαλιώτης και Καρατζαφέρης, οφείλουν να τοποθετηθούν ευθαρσώς και να αποκαταστήσουν την Χαρά Νικοπούλου στα μάτια των πρώην μαθητών της…
Το μήνυμα, που έστειλε η ίδια η Χαρά Νικοπούλου, όπως διαβεβαιώνει πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ, ο κύριος Κουριαννίδης Γιάννης (δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης), αποκαλύπτει την πολιτική φαιδρότητα και αδιαλλαξία, που επιθύμησε να εκμεταλλευτεί τη Χαρά Νικοπούλου για πολιτικά οφέλη και ταυτόχρονα να διασύρει και να διαγράψει τους αγώνες που αυτή η γυναίκα έδωσε μόνη, εκ μέρους όλων μας. Το μήνυμα, εξάλλου, του ίδιου του αδελφού της Χαράς, «φωνάζει» για την απολιτική στάση που κράτησε η δασκάλα του Δερείου (λόγος και για τον οποίο ουσιαστικά κυνηγήθηκε από όλες τις πλευρές).
Θα ήθελα, να θυμίσω σε όλους εκείνους που θεωρούν Σύμβολο την Χαρά Νικοπούλου, πως τα Σύμβολα υπάρχουν για να μας θυμίζουν το χρέος μας απέναντι σε αυτά. Αν κάποιοι νομίζουν πως μπορούν το χρέος τους να το μετατρέψουν σε κέρδος τους… τον λόγο έχει η επιστήμη και δη η πολιτική…

Το ξέσπασμα του Ευτύχιου Νικόπουλου, αδελφού της Χαράς
Για ακόμη μία φορά και σε όσους δεν σκοπεύουν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν ότι η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, αλλά μία ΔΑΣΚΑΛΑ, που τόσα χρόνια έχει αφιερωθεί στους μικρούς μαθητές της και ΜΟΝΟΝ και στην ελληνική πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ΑΠΑΝΤΑ και διακηρύσσει για πολλοστή φορά και σε όλους τους τόνους ότι η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ είναι ΔΑΣΚΑΛΑ, είναι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ και το μοναδικό ενδιαφέρον της και μέλημά της είναι να μεταλαμπαδεύσει στους μαθητές της την Ελλάδα και όσα προστάζει το Σύνταγμα και οι κείμενοι Νόμοι, όπου και εάν βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια, έξω από κομματικά ενδύματα, μακρυά από την πολιτική. Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ το βρώμικο μανδύα της Πολιτικής και αυτό να το βάλλουν καλά στο μυαλό τους όλοι όσοι επιχειρούν να την εμπλέξουν εν αγνοία της και να χρησιμοποιήσουν τη φήμη της και το όνομά της σε μικροπολιτικά βρώμικα παιχνίδια. Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε ΔΑΣΚΑΛΑ διδάσκοντας στα ελληνόπουλα την Ελλάδα όπου κι εάν βρίσκεται. Τίποτα περισσότερο. ΔΑΣΚΑΛΑ μόνον, ελληνίδα εκπαιδευτικός, επιτελώντας λειτούργημα ανώτερο από τα βρώμικα και θολά νερά της πολιτικής και των φερεφώνων της
Και τούτο το γνωρίζουν καλά οι πάντες και γι’ αυτό το λόγο ΟΥΔΕΙΣ , επαναλαμβάνω ΟΥΔΕΙΣ μέχρι σήμερα έχει τολμήσει να ενοχλήσει ή να επικοινωνήσει με οιονδήποτε τρόπο με τη Χαρά Νικοπούλου διότι η πόρτα είναι επτασφράγιστα ΚΛΕΙΣΤΗ, είναι ερμητικά κλειδαμπαρωμένη όσο και εάν επιθυμείτε να την ανοίξετε για να σπιλώσετε το έργο της Δασκάλας.
Δασκάλα, λοιπόν ήταν, δασκάλα είναι και δασκάλα θα εξακολουθεί να είναι για πάντα.
Ευτύχιος Νικόπουλος
Δικηγόρος
(Αδελφός της Χαράς Νικοπούλου)

Το μήνυμα της Χαράς Νικοπούλου στον Κουριαννίδη
“ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΣΤΗΣΕ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ… ΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΘΑΨΑΝΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ… ΑΛΛΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ!!!!
ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ!
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ… ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010…”

Δήλωση του Γιάννη Κουριαννίδη
“Αυτά τα λόγια ανήκουν στη Χαρά Νικοπούλου. Μου τα έστειλε με μήνυμα πριν από λίγο. Ναι, θα μιλήσω και θα απαντήσω εγώ γι᾽αυτήν. Και δυστυχώς, δεν έχω άλλη επιλογή, από το να καταγγείλω για άλλη μία φορά το κόμμα που υπηρέτησα για 4 σχεδόν έτη, πιστεύοντας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στο πολιτικό σκηνικό με την παρουσία του. Ντροπή και πάλι ντροπή!
Επιτέλους, κύριοι νεοκαριερίστες του πολιτικαντισμού, σκεφτείτε ότι μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι που σκέφτονται και πράττουν όχι με γνώμονα την τσέπη τους, όχι βάσει του στενού προσωπικού τους συμφέροντος, αλλά σύμφωνα με το αξιακό σύστημα του έθνους και του λαού μας. Σεβαστείτε τους και σταματήστε να πετάτε τα άγια τοις κυσί προς εξυπηρέτηση των μικροκομματικών σας επιδιώξεων. Όλα έχουν κάποιο όριο. Αίσχος!”

Δεν χρειάζεται κανένας σχολιασμός. Το μήνυμα, από μόνο του τα λέει όλα. Εύγε στους πρωταγωνιστές της παράστασης ανθρωποφαγίας που στήθηκε, για να καρπωθούν… άραγε τι; Πολιτικά οφέλη; Τα πολιτικά οφέλη, έρχονται με αγώνες, με κόπο, με προσπάθειες, με προτάσεις, με τακτικές και πρακτικές εναρμονισμένες με το κοινό καλό… Στην σύγχρονη πολιτική ζωή της χώρας και μετά από όλα όσα έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια όλοι μας ως πολίτες, έχει προσδιοριστεί πως τα πολιτικά οφέλη δεν μπορούν να τσαλαπατούν ούτε κοινωνικές ομάδες, ούτε ατομικές προσωπικότητες προκειμένου να αναδειχθούν. Όποιος πολιτικός ή κόμμα χρησιμοποιεί τακτικές του παρελθόντος είναι καταδικασμένος να μείνει στο παρελθόν και να θαφτεί από τις επερχόμενες εξελίξεις.
Η Χαρά Νικοπούλου είναι άνθρωπος, είναι γυναίκα, είναι δασκάλα και υπερήφανη που είναι Ελληνίδα. Όποιος θέλει να την αναβιβάσει σε κάτι άλλο, θα πρέπει πρώτα να την ρωτήσει αν το επιθυμεί και η ίδια… Λίγος σεβασμός δεν θα μας βλάψει… Ας αναρωτηθούμε, όλοι μας, τι πράγματι μας λέει η Χαρά μέσα από αυτό το μήνυμα, τι μας έχει προσφέρει η Χαρά με την στάση ζωής της και ας σταματήσουμε, επιτέλους, την μεταξύ μας ανθρωποφαγία και την κάκιστη συνήθεια να συμπεριφερόμαστε σαν την αγελάδα που κλωτσάει το ίδιο της το γάλα…

Κωνσταντίνος

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗ ΦΑΓΑΝ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΧΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΡΕΣ.

    ΧΑΡΑ ΠΟΛΙΤΕΥΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr