«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Ιουνίου 17

Όλος ο χορός της διαπλοκής σε δύο σελίδες. Διαβάστε που πήγαιναν τα λεφτά.

Γιατί δεν θα δούμε στα ΜΜ”Ε” την κατάθεση που ακολουθεί;

GOUROUNOMOYRIS …η Siemens κατέβαινε με τον Άκτορα, η ALCATEL με την ΤΕΡΝΑ και η JP Άβακας με την ALSTROM (και όλοι παρεΐτσα).

Όταν γίνονταν οι περίεργες εκταμιέυσεις, ακολουθούσε η αποστολή ενός αθώου δώρου που όλως τυχαίως δεν πήγαινε στο σπίτι του παραλήπτη αλλά σε κάποιου “γνωστού”.

Όλοι εντέλει που κατείχαν θέσεις κλειδιά (για το χρηματοκιβώτιο του Έλληνα πολίτη), συναντιόντουσαν με τον Χριστοφοράκο  κατά συρροήν αλλά “όλοι τον έβλεπαν “τυχαία” για πρώτη φορά κλπ. Μα πως γίνεται κάθε φορά που τον έβλεπαν να υπογραφόταν και μία από τις “ευεργετικές συμβάσεις”; Διαβάστε φίλοι την κατάθεση που ακολουθεί, από έναν άνθρωπο “κλειδί” που όπως και ο κύριος Βουρλούμης “δεν είδε, δεν άκουσε” αλλά κυρίως ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ούτε σε αλλαγή κυβέρνησης. Ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο;

Ο κύριος Κωνσταντίνος Γιαννακός διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ και σε άλλες θέσεις κλειδιά, χωρίς μάλιστα να τον κουνήσει ούτε η αλλαγή της κυβέρνησης το 2004: Γενικός Διευθυντής Υποδομής το 1995 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου του 2002, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ και Αντιπρόεδρος, για ένα διάστημα έγινε και Πρόεδρος και μετά έμεινε μόνο Διευθύνων Σύμβουλος.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Είχε εγκαταλειφτεί ο μαθηματικός τύπος, είχαμε πάει σε νέο νομικό καθεστώς, όπου οι εκπτώσεις ήταν από 18% έως 35%. Αυτό το υπολογίσατε;

ΜΑΡΤΥΣ (Κωνσταντίνος Γιαννακός): Να πούμε κατ’ αρχήν πόσοι είχαν δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό. Γιατί οι διακηρύξεις μας ήταν ακριβώς οι ίδιες με το έργο Σκα-Κόρινθος-Κιάτο και οι ίδιες με το έργο Τρεις Γέφυρες-Αεροδρόμιο που είχε κάνει η ΕΡΓΟΣΕ. Την πήραμε. Οι συμμετέχοντες, αυτοί που είχαν τη δυνατότητα να έχουν ERTMS, που σημαίνει European Rail Traffic Management system, Ευρωπαϊκό Σιδηροδρομικό Σύστημα Τηλεδιοίκησης, ας το πούμε έτσι, ήταν τέσσερις εταιρείες. Η Bobartia συνήθως δεν έρχεται στον ΟΣΕ –ακόμη δεν έρχεται- η SIEMENS, η Alcatel και η Alston.

Αυτές οι τρεις ήταν με τρεις αντίστοιχες εταιρείες, δηλαδή η Siemens κατέβαινε με τον Άκτορα, η ALCATEL με την ΤΕΡΝΑ και η JP Άβακας με την ALSTROM. Αυτές οι τρεις. Όσες άλλες πήραν μέρος στην.....κλικ εδώ για περισσότερα !

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr