«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Ιουνίου 13

Και σας πιστεύουμε και σας στηρίζουμε κ.Παπανδρέου

Είπατε εμφατικά αξιότιμε κ.Πρωθυπουργέ, ότι τα περί χρεωκοπίας είναι αστειότητες, ότι η οικονομία μας σώθηκε και ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ κίνδυνος για έξοδο από την Ευρωζώνη ή την επιστροφή στη δραχμή.

Σας πιστεύουμε και ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι είναι! Η Ελλάδα πατάει σε σταθερές βάσεις.

Και επειδή είναι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι και δεν μπορεί κανείς να μας εκβιάσει, δεν θα δεχθούμε κανέναν εκβιασμό, σχετικά με την υπόθεση "fyrom". Αφού δεν είμαστε τόσο αδύναμοι, δεν υπάρχει κανένας λόγος υποχωρήσεων στο "Μακεδονικό". Άλλοθι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Και δεν έχουμε κανένα λόγο εμείς οι Έλληνες, να μην υπερσπιστούμε τα εθνικά δίκαια και τα εθνικά συμφέροντα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκύψουμε για να μας σβερκώσουν. Όρθιοι θα μείνουμε.

Έτσι δεν είναι κύριε Παπανδρέου;

Πηγή άρθρου : http://taxalia.blogspot.com/    Διαβάστε παρακάτω τα σχόλια απο το  Olympia :

  • xristakis41 είπε

    Όταν δεν υπάρχει η μέριμνα και η υποδομή της ανάπτυξης για τον τόπο
    Όταν εκπροσωπείτε το κόμμα της διαφθοράς
    Όταν ψηφίζετε μέτρα υπέρ της πολιτικής διαφθοράς
    Όταν οδηγείτε ......

  •  

  • στην εξαθλίωση τον τόπο λόγο των αντικοινωνικών μέτρων
    Όταν δεν τηρείτε και δεν εφαρμόζετε ούτε μία από τις προεκλογικές σας υποσχέσεις
    Όταν με τα μέτρα που παίρνετε παραβιάζετε 16 τουλάχιστον άρθρα από το Ελληνικό Σύνταγμα
    Όταν με τα μέτρα αυτά απαξιώνετε την νοημοσύνη του Έλληνα
    Όταν καταργείτε Εθνικής και Πολιτιστικής σημασίας παραδόσεις
    Όταν μια τόσο πλούσια χώρα με παγκόσμιο πολιτισμό καταφέρατε να την υποβαθμίσετε, και να διεκδικούν άλλοι μέρος από αυτόν
    Όταν η έλλειψη σωστής Παιδείας οδηγεί σε απαξίωση και μαρασμό της Εθνικής και Πολιτιστικής μας ταυτότητας
    Όταν όλα τα παραπάνω και άλλα τόσα  ο Έλληνας τα ΖΕΙ καθημερινά και δεν είναι αστεία, αλλά είναι και επικίνδυνα αυτά που πάτε να εφαρμόσετε κ Παπανδρέου

  • Κόριννα είπε

    Ὄρθιοι ἐμεῖς θά μείνουμε,αὐτό εἶναι σίγουρο.
    Αὐτός ὅμως θά φύγη ὄρθιος ή θά μείνη ὁριζοντίως;

  • buzz it!

    Blog Widget by LinkWithin

    1 σχόλιο:

    1. Το σαββατο 19 Ιουνιου στις 19:00
      ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

    www.olympia.gr