«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Ιουνίου 1

Αρτος και Θεαματα

AveCaesar Η καταπτωση της χωρας συνεχιζεται καθημερινα,νεα μετρα επι νεων μετρων και αν μου αναφερει καποιος ενα(1) μετρο που εχουν παρει οι διαχειριστες μας το οποιο να ειναι υπερ του λαου αυτης της χωρας, τοτε να παραδεχτω οτι οσα αναφερω στο ιστολογιο μου ειναι αφελη και ανοητα.
Και ενω οπως λεει το προηγουμενο αρθρο απο το www.infowars.com η αντζεντα για παγκοσμια διακυβερνηση ειναι πλεον ανοιχτη εμεις θα ειμαστε οι πρωτοι που θα γευτουν το περιφημο κοκταιλ του σχεδιασμου της ελιτ, το οποιο περιλαμβανει την φτωχοποιηση του λαου,με απωτερο στοχο την μειωση του πληθυσμου της γης.
Το χειροτερο που συζητουν οι εγληματιες αυτοι ειναι η καταστροφη του Ιραν"we need to get rid of them"ειπε ενα απο τα μελη της λεσχης,οπως και η μελλοντικη πτωση του ευρω.
Ο ιδιος ο διευθυντης του ΔΝΤ σε ομιλια του σε ελιτιστες στην Ζυριχη ανεφερε οτι"πρεπει να δουμε την κριση σαν ευκαιρια να ωθησουμε προς ενα παγκοσμιο νομισμα που θα εκδοθει απο μια παγκοσμια τραπεζα".
Εως το 2030 πρεπει να ......

εκπληρωθει το σχεδιο των κυριων αυτων και μονο οι λαοι πλεον μπορουν,αν και δεν το βλεπω,να το σταματησουν.
Το γεγονος οτι ολοι μιλουν ανοιχτα για παγκοσμια διακυβερνηση,κατι που εχει σχεδιαστει και οργανωθει δεκαετιες πριν και σιγα-σιγα βγαινει πλεον στην επιφανεια δειχνει οτι το μελλον θα ειναι πολυ χειροτερο απο οτι χειροτερο φανταζομαστε.
Στην χωρα μας που ειναι το πρωτο θυμα αυτης της σκευωριας, με εναν διαχειριστη που ανοιχτα δηλωνει οτι"χρειαζομαστε παγκοσμια διακυβερνηση,και την χρειαζομαστε γρηγορα"δυστυχως αν δεν αντιδρασουμε θα πεσουμε πρωτοι για να ακολουθησουν οι υπολοιποι ευρωπαιοι,ακολουθουν πιστα το"σχεδιο"που ελεγαν οτι ειχαν απο την αρχη.
Δυστυχως εμεις δεν καταλαβαμε οτι αυτο ηταν το σχεδιο,και ειναι μονο η αρχη,θα ξεπουληθουν ολα,θα πεινασει ο κοσμος,και εκεινοι θα εχουν επιτυχει τον στοχο τους πλεον.
Τον πρωτο στοχο της λεσχης Μπιλντερμπεργκ,φτωχοποιηση και ελεγχος του κοσμου.
Ας χαζεψουμε προς το παρον στα θεαματα που μας προσφερουν,κεφαλες απατεωνων σε δισκο,κλεφτες να πηγαινουν και να ερχονται,ειναι γνωστο απο την αρχαιοτητα το κολπο.
Οταν δεν υπαρχει αρτος,δωστε στο πληθος θεαματα.
www.harrytsopanos.blogspot.com

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

  1. ναι καλά θα ήταν να μας έλεγες και να ανέλυες για ποιούς λόγους και με ποιό σκεπτικό μια παγκόσμια κυβέρνηση θα ήταν καταστρεπτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε μου,θα σε παραπεμψω στον Χαρυ το τσομπανο καθως το αρθρο ειναι δικο του.Αλλα προηγουμενως μηπως θα ηταν καλυτερα να μας ανελυες εσυ με ποιους λογους και σκεπτικο μια παγκοσμια κυβερνηση ΔΕΝ ειναι καταστρεπτικη για τους λαους ανα την υφηλιο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr