«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Μαΐου 31

Ενοπλοι Τουρκοι νεκροι, απροσδιοριστος ο αριθμος των αμαχων νεκρων – τραυματιων

  "Κόλαση !" . Αυτός είναι ο τίτλος  για την μικρή αυτή παράγραφο των λόγων του Αρίστου ,που έδωσαν η Ολυμπία και το Ιδιαζόντως.Συγκρατήστε τον στο πίσω μέρος του μυαλού σας και θυμηθείτε τον καθώς θα διαβάζετε τα λίγα σχόλια αναγνωστών που ξεσήκωσα από κει .Μην αμελήσετε να δείτε και το σχετικό βίντεο στο τέλος.

«Θα ρθεί μέρα, που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης θα αποθηκευτεί στις τράπεζες, στις πολυεθνικές και σε τόσο λίγους, που οι πολλοί μη κατέχοντες θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία που θα κάνει τη ζωή των ολίγων κατεχόντων κόλαση…»

(Αριστοτέλης Ωνάσης)

ΠΗΓΗ  Ιδιαζόντως

Ενοπλοι Τουρκοι νεκροι, απροσδιοριστος ο αριθμος των αμαχων νεκρων – τραυματιων

Τουλάχιστον δέκα είναι οι νεκροί από την επίθεση ισραηλινών καταδρομέων στα πλοία της διεθνούς νηοπομπής που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με το ισραηλινό ιδιωτικό δίκτυο τηλεόρασης 10, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ.Άνδρες των ομάδων καταδρομών του ισραηλινού ναυτικού επιχείρησαν να κάνουν νηοψία σε ένα από τα καράβια του στολίσκου, αλλά δέχτηκαν επίθεση με λοστούς, μαχαίρια και τσεκούρια από ορισμένα μέλη των αποστολών του διεθνούς στολίσκου, με αποτέλεσμα να ανοίξουν πυρ σύμφωνα το ίδιο δίκτυο.Το ίδιο δίκτυο δεν προσδιορίζει εάν μεταξύ των νεκρών και των τραυματιών περιλαμβάνονται και ισραηλινοί στρατιώτες, ωστόσο από άλλες πηγές αναφέρεται ότι υπάρχουν και σοβαρά τραυματισμένοι Ισραηλινοί.Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι νεκροί φτάνουν τους 16, ενώ οι τραυματίες τους 50. Το γερμανικό Spiegel μεταδίδει ότι ανάμεσα στους νεκρούς περιλαμβάνονταν και Τούρκοι ένοπλοι που φέρονταν προετοιμασμένοι να κάνουν χρήση βίας αν δέχονταν πρόσκληση να παραδοθούν, όπως και έγινε.Το αποτέλεσμα ήταν οι ισραηλινές δυνάμεις υπό αυτές τις συνθήκες να ανοίξουν πυρ ως αυτοάμυνα.To ισραηλινό υπουργείο Άμυνας επιβεβαιώνει 2 νεκρούς και 30 τραυματίες. Σύμφωνα με το Al Jazeera, οι τραυματίες διακομίσθησαν με ελικόπτερα σε νοσκομεία στην Χάιφα.Τα πλοία που δέχθηκαν τις νηοψίες θα ρυμουλκηθούν στην Χάιφα, όπου θα ελεγχθούν.Οι ισραηλινές αρχές είχαν προτείνει στους ακτιβιστές να παραλάβουν το φορτίο σε ισραηλινό λιμάνοι και να το παραδώσουν οι ίδιοι στους Παλαιστήνιους στην Γάζα, ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα πέσει στα χέρια της Χαμάς, πλην όμως οι ακτιβιστές επέμεναν να το παραδώσουν οι ίδιοι.Διακοπή της ελληνοϊσραηλινής αεροπορικής άσκησης «Μίνωας 2010»Σταμάτησε σήμερα η κοινή άσκηση της Πολεμικής Αεροπορίας και της ισραληνικής Αεροπορίας μετά από εντολή του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου επικοινώνησε με τον υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο και έδωσε οδηγίες για την παύση της άσκησης, λόγω των γεγονότων.Η άσκηση επρόκειτο να ολοκληρωθεί την Πέμπτη. Βέβαια με τον τρόπο αυτό η ελληνική πλευρά παίρνει θέση για τα γεγονότα κάτι που μπορεί να αποβεί και πρόωρο και επιζήμιο για τα ελληνικά συμφέροντα.Το Ισραήλ δεν χτύπησε τα «ελληνικά» πλοία. Υπό κατάληψη βρίσκεται το εμπορικό πλοίο «Ελεύθερη Μεσόγειος», με ελληνική σημαία και το «Σφενδόνη» με 34 Έλληνες .
Πηγή : http://www.defencenet.gr/-

"ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ …."*

*είπε ο σοφός Ηράκλειτος ….

Σ.Π. έρχεται ?,ο Θεός να μας φυλάει,να μείνει μακρυά μας. 

Διαβάστε τώρα τα σχόλια και μην ξεχάσετε το βίντεο , είναι πολύ........

  • Mαρινα είπε

    Μαΐου 31, 2010 στο 3:50 μμ

    http://www.youtube.com/watch?v=qKOmLP4yHb4

    Επι πλεον,διαβαζω οτι την πρωτοβουλια γι’αυτην την βοηθεια την ειχαν οι τουρκοι…Απο ποτε ενδιαφερθηκαν αυτοι για την υπο κατοχην Παλαιστηνη αυτοι που κατεχουν την μιση Κυπρο και σκοπευουν ν’αρπαξουν κι ολη την Ελλαδα σιγα,σιγα????

    Αλλα ειπαμε,αδελφια στην θρησκεια….

  • panos33 είπε

    Μαΐου 31, 2010 στο 2:38 μμ

    ρε παιδια το θεμα ειναι να παρουμε θεση σαν οπαδοι στο ενα η στο αλλο στρατοπεδο?ειτε προβοκατσια ειτε αφορμη και σχεδιο για κατι μεγαλυτερο, ειναι στην γειτονια μας και νομιζω εκει για εμας ειναι το μιζον….συνυπολογιστε και την εσωτερικη μας κατασταση και την πολιτικοοικονομικη ρευστοτητα που εχουμε εντος

  • Λαλαλα είπε

    Μαΐου 31, 2010 στο 2:52 μμ

    Kostas το ίδιο θεωρούν και οι Τούρκοι.Άρα,με βάση αυτά που λέτε μερικοί,για το δίκιο που έχουν οι Ισραηλινοί αυτή τη φορά,το ίδιο δίκιο θα έχουν και οι Τούρκοι,όταν και αν,κάνουν τα ίδια σε ένα ελληνικό πλοίο,έξω απο την…Ρόδο,ας πούμε.Θα μπουν μέσα στο πλοίο επειδή ο μάγειρας του πλοίου,είχε μαχαίρια και πιρούνια για το φαί και τσιγκέλια για το κρέας,και θα κατασφάξουν τους πολίτες…επειδή πέντε-έξι νεαροί με νυχοκόπτες έκαναν “επίθεση” σε ένοπλους άντρες του τακτικού στρατού…

  • Eleni είπε

    Μαΐου 31, 2010 στο 3:06 μμ

    Είναι η πρώτη φορά που λυπάμαι για τούρκους νεκρούς!
    ΑΛΛΑ η προβοκάτσια … κάνει πολύ έντονη την παρουσία της. Δεν είναι καινούριο το θεματάκι του πλασαρίσματος της Τουρκίας ως ηγέτιδας στον Μουσουλμανικό κόσμο.
    Οι Ισραηλινοί λένε ότι … προειδοποίησαν !
    Οι άλλοι έχουν νεκρούς !
    για μενα τουλάχιστον το σημαντικό είναι ότι οι Τούρκοι μπούκαραν στην Ισραηλινή πρεσβεία πάρα πολύ γρήγορα ! Τα αντακλαστικά τους ήταν … ταχύτατα (αναφέρομαι στα αντανακλαστικά του κόσμου και όχι της όποιας πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας).
    Γεγονός είναι ότι προσπαθούν να προκαλέσουν ένταση στην Μ. Ανατολή (μιά και ένας απο τους βαρειά τραυματισμένους είναι ηγετικό στέλεχος της Χαμάς η οποία είναι αναγνωρισμένη ως επίσημη κυβέρνηση). Στην Γάζα μένουν πάνω απο 1.500.000 Παλαιστίνιοι. Οι συγκυρίες σαφώς συγκλίνουν πρός την πρόκληση επεισοδίου που θα σημάνει γενική σύρραξη στην ευρύτερη περιοχή. Έχουμε ταυτόχρονα και τις προκλητικές ενέργειες των Τούρκων στο Αιγαίο (εναέριο χώρο αλλά και στα χωρικά μας ύδατα). Η Τουρκία έχει λόγους τώρα να πλασσαρισθεί ως … ηγεμόνας, ώστε να αναβιώσει η Οθωμανική αυτοκρατορία που τόσο ονειρεύονται (αρκεί να θυμηθούμε απλά πράγματα όπως την συμμετοχή τους στο Euro όπου Τούρκοι οπαδοί ανήρτησαν πανώ που ανέφερε ότι έτσι κατακτούν σήμερα την Αυστρία , παρά το γεγονός ότι απέτυχαν … στην προηγούμενη προσπάθεια). Είναι τεταμένες οι σχέσεις Τουρκίας – Αμερικής … οπότε θέλει να επαναδιαπραγματευθεί απο θέση ισχύος πλέον… (κοίτα μάγκα δεν μιλάς με όποιον κι όποιον….I’m your man).
    Και φυσικά να μήν ξεχνάμε τον γίγαντα που … κάνει πώς κοιμάται την Κίνα η οποία κατέχει 1 τρίς 200 δίς $ σε Αμερικανικά ομόλογα καθώς και 3 τρίς $ σε συναλλαγματικά αποθέματα … που δεν νομίζω ότι θα χαρεί ιδιαίτερα με συρράξεις στο μαλακό υπογάστριό της.
    Παράλληλα εδώ και αρκετές μέρες οι Τράπεζες δεν δέχονται πιστώσεις που προέρχονται απο Ιράκ (έχουν εκδώσει οδηγία ότι οι συναλλαγές με Ιρακινές τράπεζες δεν γίνονται δεκτές και δεν θεωρούνται ασφαλείς)….
    ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ …. είπε ο σοφός Ηράκλειτος ….

    • Παναγιώτης είπε

      Μαΐου 31, 2010 στο 3:09 μμ

      Δεν έχεις και άδικο…

    • ggummm είπε

      Μαΐου 31, 2010 στο 3:23 μμ

      κάποιο πουλάκι μου είπε ότι στην εργασία μιας κοπέλας για το πανεπιστήμιο (οικονομικής κατεύθυνσης) έβγαινε το συμπέρασμα (πάει κανας μήνας τώρα) ότι στις παρούσες συνθήκες η οικονομική θεωρία προκρίνει πόλεμο, αλλιώς δεν έχουμε οικονομική σωτηρία. Ο καθηγητής συμφώνησε, λέει, με την εργασία αλλά απαίτησε να αλλάξει η διατύπωση του συμπεράσματος και ο τίτλος της εργασίας. Κάτι σαν “να τα καταλαβαίνουμε αλλά να μην τα λέμε”.

      • Eleni είπε

        Μαΐου 31, 2010 στο 3:46 μμ

        η εργασία της κοπέλλας όπως και το συμπέρασμα επιβεβαιώνεται απο το παρακάτω βίντεο που δεν είναι απο κανέναν “τυχαίο” τουφεκαλεύρη ….Bob Chapman το ονοματάκι του “παλληκαριού”

     

     

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr