«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Μαΐου 11

Μάθημα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..η Αρχαία Αγορά ζωντάνεψε την Κυριακή ! !

Την Κυριακή 9 Μαϊου έγινε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας , η οποία ανακοινώθηκε μόνο απ τα μπλόγκς μόλις μια μέρα πρίν....Μίλησαν πολλοί απλοί Πολίτες για πράγματα που δεν τα "δείχνουν" ΠΟΤΕ τα ΜΜΕ.Επίσης οι απλοί πολίτες έδωσαν και μαθήματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!! Παρακολουθήστε τα..

<></>

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

 1. καλή φάση !

  αν και είναι λίγο ότι να ναι -οχι ότι εγώ θα έκανα οτιδήποτε καλύτερο- μαζεύτηκε ο κόσμος και τα είπανε!

  κάποια στιγμή αν το πάμε έτσι , θα μάθουμε να μιλάμε και να ακούμε!

  μακάρι όλες οι πορείες να ήτανε έτσι ! θα αλλάζαμε τον κόσμο σε μια μέρα!!

  keep learning ! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr