«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαΐου 6

Να σταματήσουμε τους ΓΑΠ-ΔΝΤ

Όσοι εκτίμησαν πως μετά την εκτέλεση των 3 εργαζομένων της Marfin, το σύστημα θα επαναπροσδιορίσει τη στάση του, διαψεύστηκαν.

Η αρμόδια επιτροπή της Βουλής (τους), αποφάσισε χθες (παρά το αίμα που χύθηκε) και καταθέτει σήμερα χωρίς καμία αλλαγή την πρόταση για το ΔΝΤ.

Όσο νωρίτερα το καταλάβουμε, τόσο καλύτερα για την τύχη της Πατρίδας, του Λαού μας: ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ. Το γνωρίζουν εξάλλου πως δεν θα επανεκλεγούν, οπότε, ότι προλάβουν να αρπάξουν. Πρέπει λοιπόν οι νεοτσολάκογλου της κατοχικής κυβέρνησης ΓΑΠ-ΔΝΤ, να φύγουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Το Κίνημα πρέπει να δυναμώσει. Χωρίς κόμματα, συντεχνίες, ινστρούχτορες. Η σημαία του μόνο η ελληνική σημαία. Παράλληλα, υποχρέωσή μας είναι στις κινητοποιήσεις:

  1. Να επεμβαίνουμε άμεσα όταν βλέπουμε κουκουλοφόρους. Κανένας αγώνας σε αυτόν τον τόπο δεν έγινε με κουκούλα. Κουκούλα φόρεσαν ιστορικά, μόνο οι προδότες των Ναζί.
  2. Να απομονώνουμε άμεσα όσους επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν μολότοφ.
  3. Να επεμβαίνουμε αμέσως σε περιπτώσεις αλητήριων που επιχειρούν να κάνουν πλιάτσικο.
  4. Να μην επιτρέπουμε σε καμία περίπτωση σε εγκληματικά στοιχεία να σπάνε καταστήματα.
  5. Να μην ξεχνάμε πως ο εχθρός μας είναι, τόσο η σοσιαλνεοφιλελεύθερη μαφία που επιχειρεί να ξεπουλήσει ότι απέμεινε στον τόπο, όσο και το στημένο παρακράτος.
  6. Τέλος, να φροντίζουμε να γνωριζόμαστε στα μπλόκα μεταξύ μας και φυσικά με σημαία μας, μόνο την ελληνική σημαία.

ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr