«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαΐου 6

Από το Νοέμβρη του 2008 ήταν έτοιμοι οι “Κόνδορες” των τοκογλύφων.

5520102 Παρακρατική εξάρτηση τύπου “Λάμπρος Φούντας”. Ολόσωμο κάτω από τη μπλούζα, μαλλιά – χέρια καλυμμένα. Επαγγελματίας. Η επιχείρηση οικονομικής υποδούλωσης είχε από την αρχή την αμέριστη υποστήριξη των παρακρατικών που υπάρχουν ακριβώς γι’ αυτό τον ρόλο. Όπως είχαμε αποκαλύψει από το ΗΔΗ από το 2008 (διαβάστε και τους συνδέσμους του προτεινόμενου άρθρου): Ολική αποδόμηση των δημοσίων επενδύσεων. Έρμαιο δανεισμού η Ελληνική οικονομία. Ίσως και πιο πίσω, από τη συμφωνία του αγωγού που βέβαια ήταν αειφόρος πηγή εσόδων και ενδυνάμωσης των δημοσιονομικών: να γιατί ήταν κεντρικά σχεδιασμένες οι φωτιές στην Ελλάδα! Αυτός ακριβώς ήταν ο σκοπός τους. Έπειτα είχαμε τα γεγονότα με το κοράνι ακριβώς για τον ίδιο σκοπό: Το σκισμένο κοράνι και η διαπραγμάτευση των κρατικών ομολόγων. Παντού και πάντα δίπλα τους οι “συνεργαζόμενοι” δημοσιογράφοι, πολιτικοί κλπ.

Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα.

Είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά τους. Γνωρίζαμε κάθε τους ενέργεια και την φέραμε στο φως μήνες πριν. Άλλωστε η ντιρεκτίβα του ΔΝΤ είναι δεδομένη.

Έριξαν άφθονο μαύρο χρήμα σε πολλούς αποδέκτες.

Πέτυχαν την απαραίτητη ομερτά των βαρώνων και τους έβαλαν υψηλή στοχοθέτηση για την “επιτυχία”.

Τώρα που ο κόσμος βγήκε μαζικά και ειρηνικά στον δρόμο, έφεραν πάλι τους “Κόνδορες”. (Γάλλος δημοσιογράφος κατηγορεί Κοσοβάρους και Αμερικανούς για τις ταραχές του Δεκέμβρη στην Αθήνα)

Όπως τον Δεκέμβρη, το ολοκαύτωμα της Αττικής το καλοκαίρι του 2009, τώρα έκαναν το πρώτο χτύπημα εν όψει των λαϊκών κινητοποιήσεων. Έτσι όπως ήξεραν, μακρυά αφού γνώριζαν ότι τους έψαχναν χίλια μάτια.

Τα κέντρα εκπαίδευσης γνωστά, όπως και οι πηγές οπλισμού: Το κέντρο εκπαίδευσης των “τρομοκρατών” και οι προμήθειες οπλισμού.

Και είναι σίγουρο ότι θα κάνουν και χειρότερα. Είναι σίγουροι ότι θα πετύχουν. Τόσο σίγουροι, που τα δύο τρυπάνια ξεκίνησαν ήδη για Ανατολικό Αιγαίο με ορίζοντα 1,5 μήνα. Τόσο σίγουροι.

Η εξουσία τους λοιπόν στηρίζεται στον τρόμο, στο έγκλημα, στην απάτη.

Καμμία συναλλαγή, καμμία συναίνεση.

Δείτε και το βίντεο με τη χθεσινή μαρτυρία για την ταυτότητα των δολοφόνων που έκαναν “γαργάρα” τα ΜΜ”Ε”:

Πηγή :  Ολυμπία

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr