«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Μαΐου 14

Τα χαλιά στρώθηκαν, τα λάβαρα αναρτήθηκαν - Μεγαλοπρεπής υποδοχή του Σουλτάνου στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. (Δείτε τα βίντεο)

 Τρίζουν τα κόκκαλα των ηρώων του 21 στον απόηχο του Εθνικού Ύμνου
"Γιατί τα‘σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά"..

Mε προπομπό 6 Τουρκικών μαχητικών F16 έφθασε ο Σουλτάνος στην Αθήνα !

Τουρκικά μαχητικά αλώνιζαν για περίπου μισή ώρα στον Εθνικό Εναέριο χώρο σε μια επίδειξη ισχύος λειτουργώντας παράλληλα ως προπομπός της άφιξης του Τούρκου Πρωθυπουργού στην πρωτεύουσα της Ελλάδος.Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας μέχρι στιγμής "μούγκα στη στρούγκα"...

 

 

Από Κωνσταντινούπολης και μέσω Βόρειου Αιγαίου έφθασε στην Αθήνα η πολυμελής Τουρκική κουστωδία συνοδευόμενοι απο μαχητικά της Τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.
Να σημειωθεί οτι καθ'ολη τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας Τουρκικά πολεμικά πλοία έπλεαν γύρω από τα νησιά Χίου και Λήμνο, στο πλαίσιο των ασκήσεων που έχουν πραγματοποιούν οι Τουρκικές αεροναυτικές δυνάμεις.
Κάτω απο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και ακροβολισμένους ελεύθερους σκοπευτές υποδέχθηκε με τιμές την Τουρκική επιτροπή ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος .

 

 


 
Ο ιδρυτής του κουμπαρά διάσωσης της οικονομίας και πρόεδρος του Ελληνικού κοινοβουλίου Φίλιππος Πετσάλνικος υποδέχθηκε με τιμές τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη βουλή των Ελλήνων ενώ χαρακτηριστικές είναι και η τεράστιες σημαίες που κρέμασαν με τα Τουρκικά σύμβολα.


Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκε τον Σουλτάνο και ο Κάρολος Παπούλιας


Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς μαζί με στελέχη της ΝΔ έσπευσαν να τον υποδεχθούν...

Άτυπη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και με τον κουμπάρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδος Κωνσταντίνο Καραμανλή ...

Η Τουρκική αποστολή που συνοδεύει τον Τούρκο πρωθυπουργό αποτελείται συνολικά από 320 άτομα ενώ η πομπή των αυτοκινήτων τους έφτανε τα 10 χιλιόμετρα.

Σε όλη τη διαδρομή της Τουρκικής κουστωδίας η κυβέρνηση φρόντισε να έχουν στολιστεί οι δρόμοι της Ελληνικής πρωτεύουσας με σύμβολα του Τουρκικού έθνους προκειμένου να νιώθουν οι Τούρκοι σαν στο σπίτι τους, οσαν να επρόκειτο για Εθνική εορτή 

 

 

Τον Τούρκο πρωθυπουργό συνοδεύουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αλί Μπαμπατζάν, ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, ο υπουργός Επικρατείας Ζαφέρ Τσαγλαϊάν, ο υπουργός Επικρατείας και επικεφαλής των διαπραγματεύσεων για την ΕΕ Εγκεμέν Μπαγίς, ο υπουργός Εσωτερικών Μπεσίρ Αταλάι, η υπουργός Εκπαίδευσης Νιμέτ Τσουμπουκτσού, ο υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Ερτουργρούλ Γκιουνάι, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Μπιναλί Γιλντιρίμ και ο υπουργός Περιβάλλοντος Βεϊσέλ Έρογ.

 

Παπανδρέου και Ερντογάν θα κηρύξουν το απόγευμα στο ξενοδοχείο Hilton, όπου θα διαμένει η Τουρκική αντιπροσωπεία, την έναρξη της Ιδρυτικής Συνόδου του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος - Τουρκίας, η οποία αναμένεται να επισφραγισθεί με την υπογραφή σειράς συμφωνιών.
Ενώ το βράδυ ο πρωθυπουργός θα παραθέσει κάτω απο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας δείπνο προς τιμήν του Σουλτάνου σε εστιατόριο με θέα την Ακρόπολη.
Το πρωί του Σαββάτου, ο Τούρκος πρωθυπουργός θα συναντηθεί με δημοσιογράφους, οι οποίοι θα αποτυπώσουν με τα καλύτερα λόγια τα μηνύματα του Σουλτάνου δια μέσου των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης του λαουτζίκου.Ενώ αργότερα ο Σουλτάνος θα μετάσχει μαζί με τη σύζυγό του σε γεύμα που παραθέτει το πρωθυπουργικό ζεύγος της Ελλάδος προς τιμήν του λίγο πριν αναχωρήσει για την Άγκυρα.
Αποκλειστικές πηγές αναφέρουν οτι αμέσως μετά την επιστροφή του στην Τουρκία, την Τρίτη 18 Μαίου, ο Ρ.Τ.Ερντογάν, έχει σύσκεψη με τον Τούρκο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ιλκέρ Μπασμπούγ για να αποφασίσουν τη προμήθεια 123 νέων μεταφορικών ελικοπτερων! Τα ελικόπτερα αυτά θα κατανεμηθούν ως εξής: 30 στην Στρατοχωροφυλακή, 20 στο Στρατό Ξηράς, 6 Πολεμικό Ναυτικό, 6 Αεροπορία, 6 Ακτοφυλακή, 8 υπηρεσίας ασφαλείας

 

 

 

Πέρα όμως και απο αυτά...
Κι επειδή ορισμένοι κοιλιόδουλοι ξενολάτρες , δεν κατάφεραν ποτέ να αποβάλλουν τα κατάλοιπα της τουρκοκρατίας απο το DNA τους, μετα από 400 χρόνια Τουρκικού ζυγού.(δε μιλάμε για πολιτικούς αυτοί εξυπηρετούν συμφέροντα)
Για την ιστορία θυμίζουμε, τι γίνεται όταν σε αντίστοιχες περιπτώσεις επισκέπτονται οι "Έλληνες" πρωθυπουργοί την Άγκυρα...

 



Κρατήστε αυτές τις ένδοξες εικόνες και όσοι έχετε γερά νεύρα συντονιστείτε απόψε στις τηλεοράσεις σας για να απολαύσετε πως θα παρουσιάσουν το θέμα τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης (διαβάστε περισσότερα στο Διαδικασία εξημέρωσης)   Κλίκ στο Πλήρες Άρθρο για να δείτε τα βίντεο!

Από ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. ΜΕ ΤΈΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ???
    ΕΡΓΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ !!!

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr