«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Μαΐου 24

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ

Η δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη το 1963,
εξηγεί, σήμερα, και πολλά άλλα ανεξήγητα εγκλήματα..

Στέφανος Ληναίος -24.5.10

Χρόνο με το χρόνο, κοντεύουμε να ξεχάσουμε τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη στις 23 Μάη του 1963.

Ίσως, μάλιστα, οι γνωστοί «οικουμενιστές», αργότερα, να θελήσουν να την αποδώσουν, όπως και την τραγωδία του 1922,σε κάποιο «συνωστισμό» αντιφρονούντων εκείνης της εποχής..

Αξίζει λοιπόν τον κόπο να ξαναρίξουμε μια ματιά σε μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη. Την ξέρουμε από το 2004. Σήμερα όμως γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και πιο πειστική.

Ίσως γιατί τώρα πιά μάθαμε να βλέπουμε όχι μόνο το δέντρο αλλά και το δάσος ολόκληρο…
Έπειτα μάλιστα από μια τραγική σειρά δολοφονιών, εμπρησμών, αεροπορικών «ατυχημάτων»,ασύλληπτων «ηρώων» τρομοκρατών, ακόμη και πρωθυπουργικών αποκαθηλώσεων, όλα πια είναι πιθανά.

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

This movie requires Adobe Flash for playback.

Και εμείς τα ψάχνουμε. Έστω κι αν κάποιοι θέλουν να μας περιθωριοποιούν αποκαλώντας μας «συνωμοσιολόγους»..

Ας μελετήσουμε λοιπόν τις πιο κάτω απόψεις. Τις βρήκαμε σε μια ιστοσελίδα. Ελπίζοντας ότι δεν θα «δολοφονήσουν» κι αυτές τις ελεύθερες φωνές που απόμειναν στο διαδίκτυο. Όσο κι αν μερικές, από πρόθεση ή...

Διαβάστε περισσότερα  στο  Ολυμπία ή κάντε κλίκ στο Πλήρες Άρθρο.

από επιπολαιότητα, χάνουν το μέτρο.

Είναι προτιμότερη όμως η κατάχρηση της ελευθερίας, από την κατάργησή της. Ώσπου μόνοι μας να βρούμε το μέτρο..
=====================================

ESOTERICA.gr Forums ! – Υπόθεση Γρηγόρης Λαμπράκης

aegeas – 2.1.2004.-

ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ

Από το 1960, η Γαλλία είχε προγραμματίσει γιά το 1963 την ανάπτυξη των πυρηνικών της όπλων και ζητούσε την ανάληψη της Πυρηνικής προστασίας της Ευρώπης. Οι ΗΠΑ αντιδρούσαν και είχαν μαζί τους την Βρετανία.

Η Γαλλία στο σχέδιο αυτό είχε μεν την σιωπηρή υποστήριξη της Γερμανίας, χρειαζόταν όμως μια ακόμη χώρα της Ευρώπης για να δεχθεί τη φανερή αμυντική κάλυψη της .

Τότε (1960), εμφανίστηκε ο Ελληνας πρωθυπουργός Κων. Καραμανλής, ο οποίος ήθελε την υποστήριξη της Γαλλίας για να απαγκιστρωθεί από τις ΗΠΑ.

Ο στατηγός Ντέ Γκώλ, πρόεδρος της Γαλλίας δέχθηκε να στηρίξει πολιτικά και οικονομικά την Ελλάδα, ακόμα και να την εντάξει στην ΕΟΚ, εφόσον η Ελλάδα θα δεχόταν στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, να προστατεύεται πυρηνικά από τη Γαλλία.

Αυτό έγινε δεκτό από τον Κων. Καραμανλή και έτσι προχώρησε η ένταξη της χώρας μας στην ΕΟΚ, ως 7ο μέλος.

Τον Οκτώβριο-Νοέμβριο του 1962,έγιναν με τη σειρά τα εξής:

1)Ο στρατηγός Ντέ Γκώλ μετά και από μία αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, κέρδισε δημοψήφισμα που ενίσχυε την πολιτική του.

2)Επιβεβαιώθηκε η ολοκλήρωση του Πυρινικού Προγράμματος της Γαλλίας .

3) Η Βρεττανία ανακοίνωσε την αποδοχή στο έδαφός της Αμερικανικών πυραύλων ΠΟΛΑΡΙΣ, ώστε με αυτούς και όχι με τους Γάλλους να καλυφθεί αμυντικά.

Οι ΗΠΑ, κάλεσαν τις άλλες χώρες της ΕΟΚ να πάρουν θέση.

Η Γαλλία αντέδρασε απορίπτοντας την ένταξη της Βρετανίας στην ΕΟΚ (ΙΑΝ. 1963) και ορίστηκε (Φεβρ. 1963) συνάντηση κορυφής στην Αθήνα το Μάιο του 1963, για να ανακοινωθεί η συμμαχία Ελλάδος-Γαλλίας.

Αμέσως μετά έγινε η καθ’όλα συμφωνημένη εισβολή της ΕΣΣΔ στο Βερολίνο με τον αντίστοιχο αποκλεισμό.

Το Μάρτιο του 1963, έγιναν αντιπυρηνικές διαδηλώσεις στην Βρετανία όπου εμφανίστηκε στο προσκήνιο ομάδα ελλήνων διαδηλωτών υπό τον βουλευτή Γρ. Λαμπράκη.

Τον Απρίλιο του 1963 οργανώθηκε υπό τον Λαμπράκη αντιπυρηνική πορεία ειρήνης από τον Μαραθώνα, με σύνθημα ΕΞΩ οι ΠΟΛΑΡΙΣ.

Έτσι εμφανιζόταν το παράδοξο:Η μεν κυβέρνηση να προετοιμάζει το αντιαμερικανικό κτύπημα που θα έδινε με την ανάκοίνωση της αμυντικής συμμαχίας Ελλάδος-Γαλλίας,ο δε Γρ. Λαμπράκης ως ανεξάρτητος βουλευτής και όχι ως βουλευτής της ΕΔΑ, (όπως εσφαλμένα αναφέρεται αλλά συνεργαζόμενος..)μαζί με την αντιπολίτευση,να διαμαρτύρονται σε βάρος της κυβερνήσεως για να μη γίνει η αποδοχή των Αμερικανικών πυραύλων ΠΟΛΑΡΙΣ στην Ελλάδα.

Με τον τρόπο αυτό, ο πρός εκτέλεση Γρ. Λαμπράκης, θα χαρακτηριζόταν ως ανεπιθύμητος εχθρός της κυβέρνησης Καραμανλή.

Στις 20 Μαίου , 1963 έγινε στη Θεσσαλονίκη πανηγυρική υποδοχή του στρατηγού Ντέ Γκώλ, όπου και κατά την διάρκεια επισήμου γεύματος, ανακοινώθηκε η επίσημη αποδοχή της Γαλλικής αμυντικής προστασίας.

Στις 23 Μαίου έγινε η αντιπυρηνική συγκέντρωση σε μια απόμερη γωνιά της Θεσσαλονίκης, όπου προσκλήθηκε να μιλήσει ο Γρ. Λαμπράκης.

Και αμέσως οργανώθηκε αντιπερισπασμός, από την Ελληνική ΚΥΠ, σε συνεργασία με εξωθεσμικούς παράγοντες ,όπου και εκτέλεσαν τον Γρ. Λαμπράκη.

Και η εκτέλεση έγινε, φυσικά, με τρόπο που να μοιάζει ως προιόν κομματικής αντιπαλότητας.

Η δολοφονία έγινε στις 22;00, υπό την παρουσία 100 περίπου αντιφρονούντων και 150 αστυνομικών.

Τρείς εβδομάδες μετα (20 Ιουν. 1963), ο Κέννεντυ μπήκε θριαμβευτικά στο Βερολίνο και έθεσε την αμυνα της Γερμανίας κάτω από Αμερικανικό έλεγχο. Ετσι τα Γαλλικά πυρηνικά όπλα δεν μπόρεσαν να καλύψουν πλέον ούτε τη Γερμανία, λόγω των γεγονότων του Βερολίνου, ούτε την Ελλάδα, λόγω της δολοφονίας Λαμπράκη και της εξ αυτής, στη συνέχεια, πτώσεως της κυβερνήσεως Καραμανλή.

( Άλλες λεπτομέρειες διαθέσιμες, αν ζητηθούν.)

==========================

isiodos 2.1.04
————–
Η υπόθεση Λαμπράκη είναι μια από τις σκοτεινές σελίδες της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας και πιθανώς θα χρειαστεί να περάσουν κι άλλα χρόνια μέχρι να έρθουν στο φως όλες οι συνιστώσες της.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Καραμανλής δεν είχε καμμία σχέση με την υπόθεση.

Ωστόσο, μελετώντας κανείς τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, δεν μπορεί να αποφύγει την αίσθηση ότι ο Λαμπράκης χρησιμοποιήθηκε εν αγνοία του από κάποιους που είχαν συμφέρον να βγάλουν τον Καραμανλή από τη μέση.

Οι εξελίξεις έδειξαν ότι ο Λαμπράκης δεν ήταν παρά ένα αναλώσιμο. Παρασύρθηκε, χωρίς να το ξέρει, σε ένα παιχνίδι με κανόνες που δεν γνώριζε.

Άλλοι κύκλοι, πολλαπλώς ισχυρότεροι, δημιούργησαν δεξιοτεχνικά τις περιστάσεις για να φέρουν σε πέρας τα δικά τους σχέδια.

θα ήθελα να ρωτήσω το μέλος aegeas που φαίνεται καλά πληροφορημένος, ποιά κατά τη γνώμη του είναι η πραγματική διάσταση της ιστορίας. Τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας δεν επαρκούν.

Κάτι «παίχτηκε», σίγουρα..Το ερώτημα είναι “τι”?
‘’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’

aegeas 3.1.04
‘’’’’’’’’’’’’
To «τι», μπορείτε να το βρείτε στο δημοσιευμένο αρχείο του Κων. Καραμανλή στην περίοδο 1957 έως 1967, στα σχετικά λήμματα.

Και για να διευκολύνουμε τη συζήτηση, μπορούμε να πούμε ότι η συνωμοσία της δολοφονίας Λαμπράκη, είχε τον ίδιο στόχο όπως και κάθε άλλη συνωμοσία.

Την ανατροπή του καθεστώτος και τη δημιουργία νέου.

Πηγή:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=24398#24398

Δείτε επίσης: Η μεγάλη Αποκάλυψη για τη δολοφονία Λαμπράκη. Για να καταλάβετε πως δουλεύει η πολιτική και να δείτε ποιοί εξουσιάζουν εως σήμερα.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr