«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Μαΐου 24

Όσο και να απειλήσετε, είμαστε ορκισμένοι. ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

greek-bloggers Για να διαρρεύσεις το ψεύδος απαιτείται αμοιβή. Για να πεις την αλήθεια, δεν χρειάζεται “ανταπόδοση”. Γι’ αυτό το διαδίκτυο είναι κατά 90% ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΠΗΓΑΙΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ!

Δημοσιεύθηκε από olympiada

“Πόσα μαγκάκια εκεί λεν πως μας ψάχνουν”;

Υπουργοί, υφυπουργοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι. Όλοι καταριούνται τα blogs. Ποιά blogs όμως;

Τα Blogs που έγλυφαν μετά μανίας τον Ραγκούση όταν αυτός δίωκε blogger;

Τα blogs των δημοσιογράφων που αναπαράγουν τον λόγο των αφεντικών τους και τη μιζέρια τους για το μεροκάματο;

Τα Blogs που αναπαράγουν τα κλισέ και τα non papers της εξουσίας μαζί με την προπαγάνδα των καλοπληρωμένων opinion makers (de cul);

Όχι βέβαια! Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Η συντριπτική πλειοψηφία των ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ Ελλήνων πολιτών που γράφουν αυτό που πιστεύουν, αυτό που γνωρίζουν ή αυτό που θέλουν ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ. Αυτοί είναι οι ανεξέλεγκτοι, αυτοί είναι οι επικίνδυνοι.

Βλέπετε, το διαδίκτυο είναι η εικόνα της κοινωνίας. Σήμερα το διαδίκτυο κατακλύζεται από φωνές που απαιτούν ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Βλέπετε, για να διαρρεύσεις το ψεύδος απαιτείται αμοιβή. Για να πεις την αλήθεια, δεν χρειάζεται να πληρωθείς. Γι’ αυτό το διαδίκτυο είναι κατά 90% ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΠΗΓΑΙΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ!

Που πήγαν άραγε αυτοί οι γελοίοι, δεκάδες πληρωμένοι προεκλογικοί “σχολιαστές”; Δύο περσόνες έμειναν και γράφουν ασθμαίνοντες σε 50 blogs μήπως και κάνουν κλίμα. Εμείς τους αφήνουμε ωσάν οικόσιτα έτσι για να βλέπουν και κάποια “κορόιδα” που προπαγάνδιζαν τσάμπα και περίμεναν τον διορισμό. Αλλού όμως είναι το θέμα.

Θα έρθουν διώξεις (εμείς τις έχουμε περάσει), θα έρθει τρομοκρατία, θα έρθει φίμωση. Το είδαμε από νωρίς με την περίπτωση του Νάξιου. Θα έρθει και χρήμα, ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ (εδώ έφαγε πόρτα). Θα φοβηθούμε; Θα σταματήσουμε; Θα προσκυνήσουμε; Θα πετάξουμε τον αγώνα στα σκουπίδια του φόβου ή του πεντοχίλιαρου;

Και τι θα πούμε ωρέ στα παιδιά μας; Ότι τα Ορκς λυμαίνονται τη γειτονιά σας, τα μόγγολα τη θάλασσα σας, εσείς είστε χρεωμένοι και υπόδουλοι επειδή …εμείς φοβηθήκαμε τον ΓΑΠ ή τα πιάσαμε από την PR;

ΟΧΙ. Έχουμε την μοναδική ευκαιρία αγώνα. Μας άνοιξαν την κερκόπορτα του διαδικτύου μόνοι τους γιατί δεν υπολόγισαν ΠΟΣΟΙ Έλληνες μπορούν και θέλουν να αγωνιστούν για την Πατρίδα τους. Γιατί αυτός είναι ο λόγος της διαδικτυακής εξέγερσης.

Μας πέρασαν όλους νεόπλουτα πασόκεμον του κολωνακίου. Μας πέρασαν όλους αυνανίζοντα κωστοπουλάκια αυτιστικά με την “πάρτη” μας. Τώρα τρέμουν το λάθος τους. Τώρα τρέμουν που “διαβεβαίωναν” τους τοκογλύφους ότι με τα βαρωνοκάναλα και τους υπαλληλίσκους της Εκάλης θα έκαναν τη “δουλειά” τους αθόρυβα. Τώρα οι ίδιοι οι τοκογλύφοι τους εγκαλούν ως ανίκανους και αυτοί θα “αγριέψουν”.

Τσάμπα μάγκες. Εμείς συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε γιατί…

…ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.....

ΕΓΕΙΡΕΣΘΕ ΑΓΩΜΕΝ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΠΑΙΔΙΑ!


Δεν θα παραδοθούμε ποτέ που γράφει και ο Αρχαιοπτέρυξ

Διάβασα στο antinews ότι ανησυχούν στο Μαξίμου για τις ιντερνετικές επιθέσεις (http://www.antinews.gr/?p=47052#comments).

Θα δούνε ότι το πρόβλημά τους δεν είναι τα ενδοπασοκικά μαχαιρώματα, αλλά ο Λαός. Ο φτωχός υπάλληλος που νόμιζε ότι τον διόρισαν, και τώρα θυμάται κάθε απάτη, κάθε Γενικού Γραμματέα, κάθε Υπουργού και κάθε παρατρεχάμενου.

«Παρόλο που έχουν εγκατασταθεί για τα καλά στην Ελλάδα, παρ’ όλο που το ψέμα και η απάτη τους έχει παγκόσμια πλοκάμια, παρ’ όλο που έχουν στην δούλεψή τους όλα τα μέσα παραπληροφόρησης και προπαγάνδας, δεν θα φοβηθούμε και δεν θα υποχωρήσουμε.

Θα τους πολεμήσουμε στην Αθήνα, θα τους πολεμήσουμε στα ξερονήσια, θα τους πολεμήσουμε στα βουνά, θα τους πολεμήσουμε στην Θράκη, στην Λευκάδα, στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στην Λακωνία και στην Εύβοια, στην Μακεδονία, στα σαλόνια και στους δρόμους, θα τους πολεμήσουμε στα καφενεία, στις πλατείες, στην Αυτοδιοίκηση, στον απόδημο Ελληνισμό, όπου υπάρχει άνθρωπος με νου και με αυτιά.  Όπου υπάρχει προδομένος, θύμα του ύπουλου και αποχαυνωτικού ψέματός τους.

Ακόμα κι όταν μας έχουν να κρυβόμαστε, θα τους πολεμάμε, γιατί ξεπουλάνε τις μνήμες μας, την τιμή μας το όνομά μας και την ελευθερία μας»

Ποτέ, ποτέ, ποτέ, δεν θα το βάλουμε κάτω.

Winston Archaeopteryx

Αφιερωμένα:

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr