«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Μαΐου 18

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ??!! ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ.....

Σήμερα κάποιος φίλος μάς έστειλε το παρακάτω έγγραφο. Τι λέει αυτό το έγγραφο; Τα εξής ωραία:

"Σε ορισμένα από τα πιστοποιητικά του ΕΔ (Εθνικού Δημοτολογίου), εκτυπώνεται το στοιχείο "Χώρας προέλευσης" για τους πολίτες που έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση.

μπλα… μπλα… μπλα… το στοιχείο της "Χώρας προέλευσης" τεκμαίρεται ότι αποτελεί δεδομένο προσωπικού χαρακτήρα μη αναγκαίο σε συνάρτηση με τη σκοπούμενη χρήση των πιστοποιητικών που εκδίδουν τα αρμόδια τμήματα των ΟΤΑ.

Ύστερα από τα ανωτέρω, παρακαλούμε να μην περιλαμβάνεται το στοιχείο της "Χώρας Προέλευσης" κατά την εκτύπωση όλων των πιστοποιητικών του ΕΔ. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να αφαιρεθεί όλη η σχετική γραμμή από τα πιστοποιητικά: γέννησης, οικογενειακής κατάστασης, εντοπιότητας, ιθαγένειας και ταυτοπροσωπίας."

Όσοι φίλοι αναγνώστες έχουν απορίες επί των ανωτέρω, μπορούν να απευθύνονται στα ονόματα που αναγράφονται στο έγγραφο, δηλαδή στους κυρίους ή κυρίες Μ. Νίκου και Δ. Λεβαντή. Μπορούν επίσης να ρωτήσουν και τον απευθείας προϊστάμενό τους, όπως κάνουμε εμείς παρακάτω.

Γιατί κ. Ραγκούση, η χώρα προέλευσης θεωρείτε ότι θεωρείται προσωπικό δεδομένο; Ακόμα και λάμπα από το σούπερ μάρκετ να αγοράσεις, έχεις την απαίτηση να γνωρίζεις αν είναι γερμανική, τούρκικη ή κινέζικη. Πώς θα αισθανόσουν αν μάθαινες ότι οι μερσεντάρες με τις οποίες κυκλοφορείτε δεν είναι Στουτγάρδης αλλά Τιράνων; Δηλαδή είναι τόσο κακό να γνωρίζουμε αν ο κάθε ένας ήρθε από την Αλβανία, το Πακιστάν, τη Σομαλία ή από του διαβόλου τη μάνα κι ακόμα παραπέρα;

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει; Μήπως θα ήταν καλύτερα να ασχοληθεί με το ποιος υπέκλεψε τις συνομιλίες του Έλληνα πρωθυπουργού;

 

 

Και επειδή είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να απαντήσεις, να σε ρωτήσω κάτι άλλο.  Σκέτο ραγκούση, χωρίς το "κύριε".

Στην ιστοσελίδα του υπουργείου εσωτερικών http://www.ypes.gr και συγκεκριμένα στην κορυφή της ιστοσελίδας υπάρχει το παρακάτω banner.

ypesgr 

Φίλοι αναγνώστες, δείτε την  εικόνα και παρατηρείστε λίγο πριν τα δεξιά. Τι βλέπουμε; Ξαναρωτάω; Τι βλέπουμε; Σχολιάστε με όλη σας την ψυχή τι βλέπουμε. Υπάρχει κάτι παράταιρο ή μόνο εγώ το βλέπω;

Ρε Ραγκούση, ας υποθέσουμε......

ότι ως άσχετος με την τεχνολογία, δεν έχεις ασχοληθεί και πολύ με το interface του site. Το να μην το πρόσεξες, αν και ανεπίτρεπτο, μπορεί να δικαιολογηθεί υπό προϋποθέσεις. Τώρα που στο επισημαίνουμε, προτίθεσαι να κάνεις κάτι; Προτίθεσαι να το αντικαταστήσεις. Είσαι διατεθειμένος να το ξηλώσεις, έστω και χωρίς να απολογηθείς;

Καλά μωρέ δε ντρέπεστε καθόλου; Και αφού δε ντρέπεστε… δε φοβάστε; Τι είναι ρε αυτές οι μαύρες οι χερούκλες που βαστάνε την υδρόγειο; Έτσι είναι μωρέ η Ελλάδα; Μαύρη; Μαύρος και ο Σωκράτης, μαύρος και ο Πλάτωνας, μαύρος και ο ένας, μαύρος και ο άλλος… ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!

ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!

ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ…

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ…

Κομματοσκυλο

========================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχει η παρούσα κυβέρνηση!! Δεν υπολογίζουν απολύτως τίποτα ούτε νόμο ούτε Ελλάδα ούτε τους Έλληνες ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ πολίτες ..... ντε και καλά να υποστούμε τον μη "αναστρέψιμο" βιασμό μας από τους αρσενοκοίτες της κυβέρνησης. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σκοπός τους η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ και οι υπαγορεύσεις της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ που εκπροσωπούν! Πολιτικοί απατεώνες που μακιγιαρίστηκαν ευτυχώς εντελώς πρόχειρα τον "Σοσιαλιστή" και τον "Έλληνα πατριώτη". Έννοιες και ορισμοί ανύπαρκτες στο λεξιλόγιο τους με αποτέλεσμα το υπαγορευμένο μακιγιάρισμα να αποτελεί σήμερα μια κακόγουστη μασκαράτα!! Φτού σας ρε λαμόγια!!! Η ώρα σας τελειώνει!!!

--
Ανάρτηση Από τον/την ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ στο ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια:

  1. κομματόσκυλο ναι ! μαύρη είναι ελλάδα ! μαύρη και άραχνη! ούτε ένα σαιτ δεν μπορούνε να φτοιάξουνε σωστό ..σιγά μη μας βγάλουνε και από τν κρίση!

    και μου φένεται κομματόσκυλο ότι σε λίγο ακολουθεί και η ελλάδα σε έκδωση ,,κάρβουνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι συμβολισμός υπάρχει; Η παγκοσμιοποίηση...μια παγκόσμια δικτατορία. Άλλωστε, στο πρόσφατο συνέδριο του Economist, τι είπε ο Γ.Α.Παπανδρέου ; <>.
    Έλληνες αφυπνιστείτε, βουλιάζουμε ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr