«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Απριλίου 29

Max Keiser on the Greek Crisis 2, Δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αυτό το βίντεο!(με Ελληνικούς υπότιτλους !)

Επειδή τα δικά μας λόγια περιττεύουν  ,παρακολουθήστε οπωσδήποτε το παρακάτω βίντεο που μας παρείχε ο  φίλος omadeon που επιμελήθηκε και την μετάφραση ! 

  Ο  Max Keiser  τα λέει όλα δείτε :

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια:

 1. Να είστε καλά για την ενημέρωση που μας παρέχετε.
  Καλή δύναμη σε όλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΠΡΑΒΟ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...
  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλημέρα.

  Α ρε Μαξ. Τα λες, τα ξαναλες, τα φωνάζεις και τα ξαναφωνάζεις. Ποιος σε ακούει; Η ζημιά εγινε αφού και μόνος του το έλεγε πως έτσι θα συμβεί γιατί το σχέδιο είναι μη αναστρέψιμο, προμελετημένο και προετοιμασμένο απο καιρό.

  Να ναι καλά που τα λέει τουλάχιστον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr