«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Απριλίου 28

Ο “Αστάθμητος Παράγοντας”. Ξεκινάμε, Όσοι Ζωντανοί, Όσοι καθαροί.

imf_protests Τους τελευταίους μήνες είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε πραγματικά σπουδαίους ανθρώπους. Όλοι μας προσέγγισαν με την ίδια αιτία: Την ανησυχία για αυτά που έρχονται (όταν εμείς εδώ τυρβάζαμε για προγράμματα 100 ημερών και Ασεμπίγιο).

Μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους, ήταν κάποια πρόσωπα – έκπληξη που δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι…

  • Ήταν Έλληνες! (Ελληνικής καταγωγής)
  • Κατείχαν τέτοιες θέσεις κλειδιά, ώστε να μας παρέχουν την εκ των έσω ενημέρωση που εντέλει επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας.
  • Ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν την πατρίδα τους, άλλοι ορμώμενοι από συναισθηματισμό, συγκεκριμένοι όμως από καθαρό αίσθημα δικαίου. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την πρώτη επικοινωνία μας με έναν άνθρωπο – κλειδί της παγκόσμιας οικονομίας που μας προσέγγισε λέγοντας “Θεέ μου, τι πάνε να σας κάνουν”. Με έκδηλη την απορία του “Γιατί το κάνουν αυτό”.
  • Ετερόκλητοι άνθρωποι με ένα κοινό χαρακτηριστικό: Το πραγματικό ενδιαφέρον για την Πατρίδα, για το μέλλον του Ελληνικού λαού, έστω και αν κάποιοι είχαν έρθει στην Ελλάδα μόνο για διακοπές.

Παράλληλα, έχουμε γύρω στα 1,500 ΕΠΩΝΥΜΑ μηνύματα συμπολιτών που μας προσέγγισαν με το σκεπτικό της συμβολής στον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει. Όπως κάθε αγώνας όμως, έχει τεράστιες ευθύνες και δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο για γελοιότητες, ιδιοτέλεια και υστεροβουλία.

Άλλωστε στις ημέρες μας το ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ αγαθό είναι η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Αυτό δεν εξαγοράζεται μα κυρίως ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ.

Έτσι, βάσει της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν αυτοί οι άνθρωποι – κλειδιά, είμαστε σε θέση (από νωρίς δηλαδή), να γνωρίζουμε όλες τις μεθοδεύσεις στο θέμα της οικονομίας. Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς τις επόμενες σκοπιμότητες, αλλά ΤΕΡΜΑ Η “ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ”.


Είναι ώρα για Δημιουργική Δράση. Βλέπετε ότι κάθε στιγμή που περνάει το μαχαίρι μπαίνει βαθύτερα στο κόκκαλο. Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι, δεν φοβούνται, νιώθουν ότι η εξουσία τους δεν κινδυνεύει. Συνεχίζουν ...
λοιπόν τον βιασμό σε ένα κουφάρι που μοιάζει νεκρό, όμως δεν είναι.


Είμαστε όλοι εμείς. Εμείς λοιπόν θα υψώσουμε κεφάλι, θα γίνουμε ο αστάθμητος παράγοντας που θα τους σταματήσει. Και θα τους παλέψουμε με τα ίδια τους τα όπλα. Διότι έκαναν το λάθος να μπουν στο γήπεδο θεωρώντας ότι δεν υπάρχει αντίπαλος.

Ε λοιπόν και αντίπαλος υπάρχει και μάλιστα το γήπεδο είναι δικό μας. Τόσο καιρό το μελετάγαμε και συγκεντρώναμε στοιχεία φωτιά. Τα διασταυρώναμε. με την βοήθεια των “ειδικών”. Θυσιάσαμε τα πάντα για να μάθουμε το παιχνίδι και τις λεπτομέρειες. Και τώρα…

  • Γνωρίζουμε ΠΩΣ κινήθηκαν και πως κινούνται
  • Γνωρίζουμε ενόχους “υπεράνω υποψίας” με διαβάθμιση ενοχής.
  • Γνωρίζουμε πραγματικά ΠΟΥ υπάρχουν τα λεφτά και ΠΩΣ θα έρθουν πίσω
  • Γνωρίζουμε τις επόμενες κινήσεις τους, τις offshore τους, τις κινήσεις των “μυστικών” λογαριασμών τους.

Από το μικρολαμόγιο του δημοσίου μέχρι τον κάτοχο εξουσίας, τον εργολάβο, τον ευυπόληπτο επιχειρηματία. Γνωρίζουμε το νομικό σύστημα και τα πλαίσια που πρέπει να κινηθούμε ως Έθνος μέσα στα πλαίσια του κράτους.

Αυτό δεν σημαίνει σε καμμία περίπτωση ότι θεωρούμε το “χθες” ιδανικό. Όχι βέβαια, αυτό το χθες μας οδήγησε εδώ που φτάσαμε. Και η αιτία σε όλες τις περιπτώσεις είναι απλή:

Αυτοί που έβαζαν το τομάρι τους πάνω από την Πατρίδα, πάνω από το σύνολο.

Η νοοτροπία του “εγώ να ‘μαι καλά και οι άλλοι να πάνε να πνιγούν”.

Ο δημόσιος υπάλληλος που φίλαγε τον πουλημένο πολιτικό για να διοριστεί και αντί να εκτιμήσει την πατρίδα που τον ταΐζει, τον σκληρά εργαζόμενο που τον πληρώνει, κοίταζε να συνεχίσει την ασέλγεια.

Ο πολιτικός, που εξέθρεφε αυτό το σάπιο σύστημα για να μπορεί να ληστεύει ανενόχλητος, βάζοντας ΠΑΛΙ το τομάρι του πάνω από το σύνολο. Τελευταία μάλιστα είχαμε φτάσει σε επίπεδα ποινικοποίησης του πατριωτισμού, αφού στην ουσία ο μόνος λόγος αντίστασης στην εξουσιαστική λαίλαπα ήταν η αγάπη για την πατρίδα, για τον συνάνθρωπο και τίποτε άλλο.

Ο Κρατικοδίαιτος Επιχειρηματίας. Αυτά τα παχύδερμα που όσο και αν φαίνεται υπερβολικό, είναι η κύρια αιτία αυτών καθαυτών των ελλειμάτων. Ασέλγεια κατά συρροή. Στη Φύση, στον Άνθρωπο, στο Γένος. Για να πουλήσει τα αεροπλανάκια του και να χτίσει τις γέφυρες του γέμιζε με εξαθλιωμένους δούλους την κοινωνία και με πνευματική μόλυνση την παιδεία. Πως νομίζετε ότι έγιναν οι Δραγώνες; Με παρθενογέννεση;

Τώρα λοιπόν γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε ότι με τις σωστές ενέργειες μπορούμε να:

  • Επαναπατρίσουμε 145 δις Ευρώ από τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Λεφτά που ανήκουν στην Πατρίδα. Γνωρίζουμε Που βρίσκονται και πως θα έρθουν πίσω.
  • Γνωρίζουμε ΠΩΣ θα διαπραγματευθούμε το εξωτερικό χρέος αναίμακτα, ώστε να το μειώσουμε ρεαλιστικά και ραγδαία.
  • Γνωρίζουμε ΠΩΣ θα διώξουμε δικαστικά τους επίορκους, τους πολλούς επίορκους, έστω και αν καλύπτονται από το νόμο περί ευθύνης υπουργών.
  • Γνωρίζουμε πως θα εφαρμόσουμε στην Ελλάδα τους νόμους περί διασπάθισης δημοσίου χρήματος σε όλη την αλυσίδα των εμπλεκομένων, ακόμα και στη “μαρίδα”, με τις ανάλογες μετατροπές ώστε να μην κρίνονται “αντισυνταγματικά”.

Όχι, δεν θέλουμε να δούμε “αίμα”. Τη λέξη HORCA τη λέμε σχηματικά. Θέλουμε να δούμε κάθε έναν καταχραστή ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ, σύμφωνα με το Αμερικανικο δίκαιο. Να ζήσει εως το τέλος της ζωής του με τα πάντα ελεγχόμενα , αφού θα έχει κατασχεθεί κάθε ακίνητη – κινητή περιουσία αυτού και περί αυτού.

Πληροφοριακά, στην Αμερική (που το ΔΝΤ φυσικά δεν ήρθε εδω΄για “δικαιοσύνη”) παρέχεται ένα βασικό ποσό επιβίωσης στον καταχραστή, ανάλογα με τον βαθμό συνεργασίας του και ελέγχονται ακόμα και τα ψώνια του στο Super Market. Πήρες Σολωμό; ΠΟΙΝΗ. Θα ζήσεις όπως οι ΜΗ προνομιούχοι τους οποίους λήστεψες.

Αυτό ως ένα μικρό παράδειγμα αφού σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμο ολόκληρο το σχέδιο διάσωσης.

Τι θα το κάνουμε;

Όχι, δεν θα δοθεί ούτε στις “αρχές” ούτε σε κόμματα ούτε στη δικαιοσύνη. Θα επιβληθεί. Εδώ είναι ο αστάθμητος παράγοντας.

Θα το επιβάλλουμε ως ένα Ευρύτατο Πατριωτικό Μέτωπο χωρίς κομματική ταυτότητα.

Και τότε θα δείτε για πότε ο κύριος και η κυρία της UBS στη Μεγάλη Βρετάνια θα “πατήσουν” τις συμφωνίες τους. Τότε θα δείτε πως η Credit Suisse δίνει τα στοιχεία των “μαυροφορεμένων” Ελληναράδων.

Και άλλα πολλά που ούτε τα φαντάζονται. Ακόμα και η κοπελίτσα στο δήμο Αμαρουσίου λ.χ. που πέρνει τον παχυλό μισθό της χωρίς να πατά ποτέ στη δουλειά.

Πάμε λοιπόν, όσοι Ζωντανοί, όσοι Καθαροί. Και είμαστε πολλοί και άξιοι.

ΥΓ. Η προσφορά όλων σας για πληροφορίες είναι ανεκτίμητη. Βλέπετε πόσο εύκολο είναι να αλλάξουμε τα πράγματα σε αυτή τη χώρα; Αρκεί μόνο η πρόθεση.

Απο  Olympia.gr

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια:

  1. θα ηθελα να ενταχθω στον αγωνα..η αγαπη για την πατριδα υπερ παντων..σας αφηνω το μειλ μου για επικοινωνια..anna27gr@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @anna27gr Το μυνημά σου μεταφερθηκε στο αντιστοιχο αρθρο του Ολυμπια : Περίοπας είπε
    Απριλίου 30, 2010 στο 6:04 μμ

    Ανώνυμος είπε…

    θα ηθελα να ενταχθω στον αγωνα..η αγαπη για την πατριδα υπερ παντων..σας αφηνω το μειλ μου για επικοινωνια..anna27gr@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει τελικά υγιής σκέψη που να μπορεί να μετουσιωθεί σε επωφελείς για το κοινό καλό δράσεις? Εάν οι διαχειριστές(ή όποιοι άλλοι "βλέπουν") πιστεύουν πως μπορώ να συμβάλλω στο κοινό σκοπό ας επικοινωνήσουν στο tribal_ts@hotmail.com. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. If there's anything I can help ,inform,be informed my email is saunas@gmail.com...
    I love my country ,I feel there's time to make the difference . If you do so ,send me mail.
    I chose English language because I feel more secure . I don't know if I'm right .we'll see

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr