«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Απριλίου 2

Σήμερον κρεμάται επί ξύλου ....ακόμα και φύση "κλαίει"...εμείς ?

Σήμερα, ξημέρωσε στον τόπο μου ένας μουντός συννεφιασμένος ουρανός.Παράξενα συναισθήματα αναδύονται αυτόματα από το αντίκρισμα του.Τίποτα δεν είναι ίδιο με την χθεσινή ηλιόλουστη μέρα αποφάσισα. Παραξενεμένος έκανα καφέ και βγήκα στο μπαλκόνι να ρεμβάσω λίγο , πήρα και το πληκτρολόγιο να μάθω για τον καιρό.Οι δρόμοι κάτω ήταν υγροί, -απ τη νυχτερινή πάχνη σκέφθηκα.Ξάφνου κάτι υγρό ανεπαίσθητο άγγιξε το πρόσωπο μου ,ύστερα κι άλλο ,κι άλλο , κι άλλο μέχρι που έγινα σχεδόν μούσκεμα σαν τους δρόμους απο κάτω. Δεν ήταν βροχή όμως αυτό ,τι ήταν ? πλησίασα απορημένος  στο κάγκελο να δω..Ξαφνικά ήχησε στα αυτιά μου γεννώντας ανησυχία η καμπάνα της  κοντινής  εκκλησίας, ανησυχία γιατί είναι ο γνωστός πένθιμος ήχος που σημαίνει οτι κάποιος "έφυγε" απο κοντά μας.Τότε   κατάλαβα   και    ντράπηκα, ντράπηκα για μένα,  για όλους εμάς , για το μικρό ανθρωπάκι που αφήσαμε να μας κυριεύσει και να κουμαντάρει τις ζωές μας..
Κατάλαβα τι ήταν    αυτό το "υγρό" στους δρόμους και στο πρόσωπό μου. Η  φύση "γνωρίζει" , αυτή "ξέρει"  .....πάντα κάνει αυτό που πρέπει αποδίδοντας  την ευλάβεια στο  Δημιουργό της.Είδα και ένοιωσα τα δάκρυά της ,ελευθέρωσα  και τα δικά μου που σταματούσα απορώντας μέχρι τώρα γιατί έρχονται .....ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ! ΚΑΙ ΝΤΡΑΠΗΚΑ κι έσκυψα να βρω τρύπα να κρυφτώ απ τη φύση απ  τον Κύριο ,να εξαφανίσω αυτό τ' ανθρωπάκι που κουβαλώ μέσα  μου   απο προσώπου γης. Να ξαναγίνω    ΑΝΘΡΩΠΟΣ....
ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  σήμερα !     Σήμερον κρεμάται επί ξύλου . . 

Σήμερον κρεμάται επί ξύλου....

Από τα βάθη των αιώνων έως και σήμερα,τα ελεύθερα πνεύματα που ξεχωρίζουν για την αρετή και την διαφορετικότητα τους από τον όχλο και τη μάζα των πολλών και όντως επικίνδυνα για τους λίγους εκλεκτούς ,είναι καταδικασμένα στα ραπίσματα στα φτυσίματα τις ύβρεις και τη χλεύη της Κοινωνίας της μάζας και του όχλου που εύκολα χειραγωγείται και παρασύρεται.με το αζημίωτο φυσικά από τους ταγούς της Κοινωνίας των ολίγων και εκλεκτών.

Έτσι και τότε ο Ανθρωπος-Θεός αφού με τις  πράξεις του και το Λόγο του"στρίμωξε" το σύστημα και η Κοινωνία ήταν έτοιμη για τη μεγάλη ανατροπή καταδικάστηκε σε θάνατο από ένα πληρωμένο λαικό δικαστήριο της πλάκας 30 ατόμων.Ο μοναδικός άνθρωπος στην Ιστορία που οδηγήθηκε στο τόπο εκτέλεσης την ίδια μέρα με την καταδίκη του.Ένας πληρωμένος όχλος που φώναζε μία μόνο λέξη.

"Οι δε Αρχιερεις και οι Πρεσβύτεροι έπεισαν τους ΟΧΛΟΥΣ ίνα αιτήσωνται τον Βαραββάν τον δε Ιησούν απολέσωσιν.

Τι ουν ποιήσω τον Ιησούν τον λεγόμενον Χριστόν;Λέγουσιν αυτων παντες.ΣΤΑΥΡΩΘΗΤΩ.

Τί γαρ κακό εποίησεν;Οι δε περισσώς έκραζον,λέγοντες ΣΤΑΥΡΩΘΗΤΩ"

ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Η ομάδα του cobra-argos σας εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ  ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ...."ΕΚΛΕΚΤΟΙ"  ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.
πηγή

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. "ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ!"
    Μόνο γι'αυτό ζούμε και ελπίζουμε, περιμένοντας και ελπίζοντας, ο καθένας για τον ερχομό της 'δικής του' ανάστασης!!
    Χωρίς αυτή την ελπίδα δεν έχει νόημα η ζωή!

    Πολύ καλό άρθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr