«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Απριλίου 1

Ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση ; αναστροφή πορείας ; ή ολική αναδόμηση ?

01 Απριλίου 2010

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες επίκειται σαρωτικός ανασχηματισμός στην κυβέρνηση αμέσως μετά το Πάσχα.Αυτό αποφασίστηκε μετά από  ευρεία σύσκεψη που είχαν τα στελέχη του Πασόκ με τον πρωθυπουργό αμέσως μετά το σεμινάριο που έγινε.Η παραδοχή της αδυναμίας τους να κυβερνήσουν ,αν και συμφώνησαν αποσιωπήθηκε .Ευθύνες στον πρωθυπουργό επέρριψαν με ομοβροντία στελέχη.Τέθηκε θέμα συμμετοχικής διακυβέρνησης απο τον ίδιο.Τρανταχτό όνομα θα "βάλει" πλάτη  στον ΓΑΠ  δείχνοντας δυαρχία για την κυβέρνηση.(ίσως και τριαρχία !). Ακούγεται πως θα μπούν στην κυβέρνηση ΚΑΙ εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα κύρους στις διεθνής αγορές και στην Ευρωπαική Ενωση.
Μάλιστα θα υπάρχει και κάποιο γυναικείο πρόσωπο έκπληξη που θα προκαλέσει πολλές αναταράξεις σε κόμμα της αντιπολίτευσης,ισως και διάσπαση.Επίσης Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα υπάρξουν και νέες συγχωνεύσεις σε υπουργεία και μείωση των υφυπουργών.
Ο πρωθυπουργός φέρεται δυσαρεστημένος με  την κυβέρνηση και γι`αυτό θα προχωρήσει σε αυτόν τον ανασχηματισμό/αναδόμηση περιλαμβάνοντας και το πρόσωπό του.

Νεώτερες πληροφορίες σε λίγο από την πηγή μας θα παρουσιάσουμε σύντομα. Οι ανυπόμονοι μπορείτε να κάνετε κλικ  στο σύνδεσμο  και μετά εδώ για να δείτε ανεπεξέργαστες τις πληροφορίες μας.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr