«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Απριλίου 23

ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ !

ΠΑΙΔΙΑ!!! ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!!

n1436825586_213790_6566 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΧΏΡΕΣ ΤΟΥΣ.

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ: ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΆΡΟΠΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

ΓΕΡΜΑΝΟΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ! ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΘΕΝΗ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΝΕΡΡΩΣΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΓΙΑ Α ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ!

ΡΩΣΟΣ: ΕΥΓΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ! ΕΜΕΙΣ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΤΩΜΑΤΙΚΟ ΔΟΤΗ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΟΒΟΥΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΚΑΘΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΌ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΥΤΑ, ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΝΑΤΟΙ Κ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ!!

ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;

ΕΛΛΗΝΑΣ: ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΤΑΦΈΡΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΖΟΜΠΙ, ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΚΑΤΑΦΈΡΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ…

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

Πηγή :   comment from  Sofia   on    Ολο το σχέδιο δράσης του ΠΑΣΟΚ ειλικρινές και εφαρμόσιμο !  09/2009   στο  olympia.gr

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr