«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Απριλίου 6

Μουσουλμανική Μειονότητα στην Θράκη: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Μουσουλμανική Μειονότητα στην Θράκη, Τουρκική Προπαγάνδα και η Εγκληματική Αδιαφορία του Ελληνικού Κράτους

Όλες οι μεθοδεύσεις, οι πρωταγωνιστές, με ΟΝΟΜΑΤΑ.

Μετά το πλέον διαβασμένο άρθρο του Ολυμπία με πάνω από 120,οοο μοναδικούς αναγνώστες “Θράκη και Αγωγοί“, έρχεται να συμπληρώσει τη δράση του νομαδικού φασισμού και της χρήσης του από τους “πλανητάρχες”.

Πολύ σημαντική σημείωση: Δεν κάνουμε αυτά τα αφιερώματα για να δημιουργήσουμε ένα στερεοτυπικό υπόβαθρο “αποδοχής” ή τετελεσμένων. Η γνώση είναι δύναμη όχι για μοιρολατρεία αλλά για δράση σε όλα τα επίπεδα.

Σημαία της «Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης» (Batı Trakya Bagımsız Hükümeti)… οι πεινασμένοι καρβέλια ονειρεύονται!


Εθνικό ύμνο της ανεξάρτητης «Δυτικής Θράκης» βγάλανε τουρκόφρονοι !!!

9 January 2010…    Πλήρης και ιστορικά τεκμηριωμένος κατάλογος απο πλήθος πηγών με ενεργά λίνκ !      Διαβάστε περισσότερα >>>>εδω

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr