«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Απριλίου 23

Εδώ ελεύθεραι ακόμα Αθήναι...

 

«Εδώ ελεύθεραι ακόμα Αθήναι. Έλληνες, οι εισβολείς του ΔΝΤ ευρίσκονται εις τα πρόθυρα των Αθηνών. Αδέλφια, κρατήστε καλά μέσα στην ψυχή σας το πνεύμα της Μεταπολίτευσης. Ο εισβολεύς εισέρχεται με όλας τας προφυλάξεις εις την έρημον πόλιν με τα κατάκλειστα σπίτια και τους ρημαγμένους ημιυπαίθριους, τις ξερές πισίνες.

          Έλληνες, ψηλά τις καρδιές....    Προσοχή, το Blog ΑΝεμος ύστερα από λίγο δεν θα είναι ελληνικό. Θα είναι της Eurobank και της Alpha και θα μεταδίδει ψέματα. Έλληνες, μην τον ακούτε! Ο πόλεμός μας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι της τελικής νίκης. Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων!»

Το δικό μας  Blog " Είμαστε και Μείς Εδώ !  " Θα παραμείνει  σε Ελληνικά χέρια αλλά δεν γνωρίζουμε για τον σέρβερ που μας φιλοξενεί... ! Ως εκ τούτου ο πόλεμός μας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι της τελικής νίκης. Με τη γαλανόλευκη παντιέρα μας ...Εγείρεσθε, Άγωμεν Εντεύθεν Παιδιά! Όσοι Ζωντανοί, Όσοι Καθαροί.

«Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων!»

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια:

  1. Ωραία τα πατριδοεθνικά παιδιά, αλλά καλού-κακού ας αρχίσουμε ένα γενικό "μάζεμμα" πρώτα από την οικογένειά μας, έπειτα στη δουλειά μας και τέλος όπου είμαστε ανακατεμένοι, κανένα σύλλογο Σωματείο, ίδρυμα... Τα πράγματα είναι δύσκολα..., γίνονται δύσκολα! Ηττοπάθεια; Άν ο ρεαλισμός είναι ηττοπάθεια, τότε ,ναι! Είμαι ηττοπαθής!Αλλά να ξέρετε κάτι:Στη δύσκολη αυτή στιγμή, όσο κρατήσει αυτή η "στιγμή", θα επιβιώσει ο ορθολογιστής και ο οργανωμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Σαλωνιτη ,,σε διαβασα και αλλου...Αν η προστασια της κατσαρολας σας βαφτιζεται ηττοπαθεια για να κρατηθειτε ψυχολογικα στα ποδια σας παω πασο..Ο λαος ομως που χρεωνεται με τις προσπαθειες του ΓΑΠ και τη συμπραξη των ΜΜΕ..κατοπιν εντολων που ελαβαν,την ευθυνη για να πληρωσει τα σπασμενα ,δεν ανηκει σε κανενα συλλογο,Σωματειο,ιδρυμα ή ΜΚΟ οπως εσεις οι ηττοπαθεις που ευθυνεστε για το χαλι μας στηριζοντας τους εκαστοτε ισχυρους καραγκιοζηδες της πολιτικης πολυχρωμιας που προσκυνατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και σχετικα με την επιβιωση που λες..αυτη φερει μεγαλη ευθυνη για την παρουσια των δοσιλογων,μαυραγοριτων,λαμογιων και τελικα στην απαξιωση των πολιτικων και της πολιτικης...Κατσε τοτε στη "φωλιτσα" σου να την φυλας,οταν ερθει ομως η συμφορα και στη πορτα σου να μη λες τοτε δεν ηξερα και δεν εφταιγα...Αν σκεφτομασταν σαν και σενα..ουτε κατοχη θα ειχαμε ζησει τοτε, ουτε το επος του 40 αλλα ουτε και το 21 θα ειχε καποιο αποτελεσμα...Απο τοτε προσπαθουμε να διωξουμε τους "αγωνιστες της επιβιωσης" απ τη ζωη της χωρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Περίοπας:
    Είσαι επιθετικός και άδικος!Από ιδιοσυγκρασία και ιδεολογική διαστροφή δεν μπήκα ποτέ σε κανένα σύλλογο, ΜΚΟ, σωματείο και άλλα τέτοια!Ειμαι πρόσφατα συνταξιούχος τραπεζικός και έχω τρία παιδιά στον ιδιωτικό τομέα τα ένα και επαγγελματίες τα άλλα δύο!Δε ζήτησα από καμέναν κύριο διορισμό των παιδιών μου ,αν και το μπορούσα πολύ άνετα να το κάνω!
    Αν μετά από αυτά που σου γράφω, θεωρείς ότι μου ταιριάζει ο χαρακτηρισμός του δοσίλογου, μαυραγορίτη και λαμόγιου, άν με γνώριζες θα ντρεπόσουνα για το λεξιλόγιό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Σαλωνιτη..Δεν απεδωσα κανενα χαρακτηρισμο στο προσωπο σου..Εκανα αναλυση των συνεπειων της προτροπης σου για συμμαζεμα ,ηττοπαθεια,ρεαλισμο και επιβιωση των "οργανωμενων" κατα δικη σου λεξει.Ουτε ειμουν επιθετικος και αδικος οπως λες καθως εγω δεν φορτωσα καμια "μυγα" σε κανεναν...οποτε δεν εχω λογους να ντρεπομαι..Ξαναδιαβασε το σχολιο σου εδω και θα καταλαβεις..Πανε να ξαναδεις και την επιβραβευση που δινεις στον ΒΗΜΑ στο αλλο μπλογκ οπου συμφωνεις με το ΔΝΤ ,και πες μου μετα ποιος εχει δικιο και ποιος οχι..Κι αφου λες οτι εισουν τραπεζικο στελεχος ,πες μας εδω ποια θα ηταν η καλυτερη ενεργεια της κυβερνησης σχετικα με τα χρεη μας..Ας καναν μια παυση πληρωμων των δανειστων,,να εχουν ολο το λαο μαζι τους...Δεν ειχαν τα @ρχιδι@ για ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..,θελαν το κεφαλαιο μαζι τους, να βρουνε κι αλλες πιστωσεις και μας βαλαν το ΔΝΤ στο σβερκο..Σε τετοιες στιγμες φαινονται οι ηγετες κ.Σαλωνιτη,δεν πηγες εσυ να μας κυβερνησης ουτε κι εγω με τα προεκλογικα ψεμματα να κλεψουμε καμμια ψηφο κοροιδευοντας ολοκληρο λαο..Ο πρωην στα δυσκολα λακκισε κι ο νυν μας ξεβρακωσε..Εχεις νοικοκυριο και οικογενεια οπως ειπες..θα δανειζεσαι εσαει μεχρι να ξεπουληθει ολη η περιουσια σου?Παυση πληρωμων και επαναδιαπραγματευση με τους πιστωτες...πανε πισω στη δραχμουλα κανε και μια υποτιμηση και να δεις για ποτε παιρνει μπροστα η παραγωγικη μηχανη ξανα..Αλλα αυτα δεν συμβαδιζαν με τις εντολες του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr