«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Απριλίου 21

ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ, με την προϋπόθεση – σαφώς – ότι δεν θα αυτοκτονήσετε μόνοι σας!

kartaviza Αυτή η Κυβέρνηση, ενώ κάνει πολλά πράγματα στο σωστό δρόμο, φαίνεται ότι το ‘χει βάλει σκοπό να… ΜΗΝ  ξανα-εκλεγεί! Αλλιώς δεν εξηγούνται τα εξής:
1. Πως θεωρούν ποτέ ότι εγώ έχω το ίδιο συνταξιοδοτικό δικαίωμα και την ίδια εργασιακή υποχρέωση με τη γυναίκα μου η οποία (όπως όλες οι μανάδες και κατά 70%, τουλάχιστον) γέννησε δις και μεγαλώνει 2 μαντραχαλαίους μαστροχαλαστές!
2. Πως θεωρούν ποτέ ότι αν μπει φόρος στο ουίσκι, εξυπακούεται ότι θα φορολογηθεί και το… ούζο! Ή αν μπει φόρος στο Marlrboro Lights, θα πρέπει να φορολογηθεί και το… Έθνος σέρτικο!
3. Πως θεωρούν ότι μπορούν να αφήνουν τα καύσιμα να αυξάνουν από €1,059 lt (τόσο πλήρωνα πριν) σε €1,459 lt (τόσο πληρώνω τώρα, στο ίδιο βενζινάδικο). Έχει δημιουργηθεί κλίμα… ενεργειακής κρίσης, χωρίς να υπάρχει τέτοια! Και η τελευταία, στο δεύτερο μισό των ‘70s στις ΗΠΑ, κατάπιε τους πάντες (περιλαμβανομένων και των πολιτικών με καλές προθέσεις). Αν υπήρχε μια τέτοια στο Τρίτο Ράιχ, ο…

Χίτλερ θα είχε πάει σπίτι του πριν προλάβει να τον γνωρίσει ο Ες!!! Δεν καταλαβαίνω, λοιπόν, το κίνητρο κάποιων να τη… δημιουργήσουν εκ του μη όντως!!! Αλλά, από την άλλη, εγώ αυτοκτονικές τάσεις έχω μόνον στην… οδήγηση (καθένας με το βίτσιο του…). Σας παραθέτω και 2 σωστές ιδέες για τα καύσιμα. Την 1η σας την έχουν πει κι άλλοι, φαντάζομαι. Τη 2η θα την ακούσετε μόνον από μένα (φυσικά…):
a. Flat τιμή καυσίμων ανά κατηγορία και κατά περιοχή: π.χ., στο Ηράκλειο η αμόλυβδη θα κάνει παντού €1,5 / lt, το diesel €1,2 / lt, κοκ. Στον Έβρο η αμόλυβδη θα κάνει παντού €1,3 / lt, το diesel €1 / lt, κοκ. Σαν τα τσιγάρα, αλλά κατά περιοχή.
b. Price discrimination κατά κατηγορία αυτοκινήτου (όπως κάνουν οι αεροπορικές εταιρίας κατ’ άτομο: π.χ., τα τρακτέρ θα πληρώνουν €1 / lt για το πετρέλαιο κίνησης, τα Jeep Cherokee €1,5 / lt, κοκ. Αυτή είναι η καλύτερη πρόταση, όπως οι αεροπορικές για 2 διπλανές θέσεις στην ίδια κατηγορία μπορεί να χρεώσουν τον ένα επιβάτη €30 και τον άλλον… €530! Θέλει όμως «μπάλλες» σαν του King Kong, αφού εδώ θα πρόκειται για φανερό discrimination κι όχι κρυφό. Αλλά είναι η σωστότερη λύση και με διαφορά, υπό τας παρούσας συνθήκας και όχι μόνο!
4. Πως θεωρούν ότι θα δεχτώ να μου «χρεώσουν» ημιυπαίθριους στο σπίτι, τους οποίους αγοράζω ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ από τον εργολάβο (αν θέλω το σπίτι), τους πληρώνω σαν κανονικούς και μάλιστα με «μαύρο χρήμα»; Γίνεται να με θεωρούν τόσο βλάκα; ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ: ΕΙΜΑΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ!!! Bona-fide, με τη «βούλα» και με διεθνείς μαρτυρίες. (Κι αν είστε έστω και κατιτίς έξυπνοι, δεν θα πρέπει να μου δώσετε ούτε… μισή ευκαιρία να σας το αποδείξω!)
5. Πως θεωρούν ότι θα δεχτεί περικοπές στη σύνταξη ο… €500-σάρης κι ο €1.500-σάρης; Η πραγματικότητα είναι ότι ο πρώτος θα δεχτεί ΜΟΝΟΝ αύξηση και μάλιστα σε βάρος του δεύτερου. Κι αν δεν του τη δώσεις, περίμενε να δεις τι θα… δεχτείς εσύ, σε 4 «τέρμενα».

Και άλλα πολλά. Κύριοι, εσείς μπορεί να θεωρείτε ότι έχετε καρκίνο, είστε τελειωμένοι και… είναι ΟΚ ξαφνικά να το παίξετε kamikaze, γιατί δεν έχετε τίποτε να χάσετε. Εγώ όμως, που είμαι καλός… γιατρός, διαγνώσκω ότι ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ, με την προϋπόθεση – σαφώς – ότι δεν θα αυτοκτονήσετε μόνοι σας!

Καλή φώτιση…

Uli Chris

Πηγή: Piazza Del Popolo

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr