«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Μαρτίου 12

OCEAN ELEVEN.......GAMATO.REeeee !

Έντεκα συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες για πειρατεία ψηφιακού υλικού στο Διαδίκτυο. Οι έντεκα διαχειριστές της δημοφιλούς ελληνικής ιστοσελίδας ανταλλαγής αρχείων gamato.info συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.Στο πλαίσιο της στρατηγικής πάταξης της ηλεκτρονικής πειρατείας, η οποία ευθύνεται για την απώλεια σχεδόν 1 δισ. ευρώ για την εθνική οικονομία τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν έξι άτομα.Σ.Σ. Τους "τροφοδότες" των κάθε λογής  "μαύρων,πακιστανών,ινδών κλπ " που διανέμουν CD, DVD ακόμη και προγράμματα PC , ενώ τους "γνωρίζουν" δεν θα τους κάνει καμιά επίσκεψη η   ΣΔΟΕ ???? .(και κάποια απο τα ιδρυτικά μέλη της ΕΠΟΕ).Εκεί να δείς φοροδιαφυγή!!!!

peirates Στο πλαίσιο της στρατηγικής πάταξης της ηλεκτρονικής πειρατείας, η οποία ευθύνεται για την απώλεια σχεδόν 1 δισ. ευρώ για την εθνική οικονομία τα τελευταία επτά χρόνια, και έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πέλλα, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν έξι άτομα που εμπλέκονται με τη διαχείριση της εν λόγω ιστοσελίδας, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες συνολικά για 11 ανθρώπους. Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα, ένας μουσικός αλλά και ένας στρατιωτικός που υπηρετεί σε μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας στη Βόρεια Ελλάδα. Τα άτομα που συνελήφθησαν ανήκουν είτε στους διαχειριστές του συγκεκριμένου ιστοχώρου είτε στα VΙΡ μέλη του, ενώ δύο εξ αυτών, οι οποίοι διαμένουν στο εξωτερικό, αναζητούνται από την Ιnterpol.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν ύστερα από υποβολή μηνύσεως εκ μέρους της Εταιρείας Προστασίας Οπτικοακουστικών Εργων (ΕΠΟΕ) κατά των διαχειριστών του gamato, καταγγέλλοντας ότι οι διαχειριστές του ανέβαζαν και διένειμαν άνευ αδείας και παρανόμως ψηφιακό υλικό, όπως προγράμματα λογισμικού, τραγούδια, παιχνίδια και ταινίες. Πηγές της ΕΠΟΕ αναφέρουν ότι η πρόχειρη αποτίμηση των ζημιών που υπέστησαν τα μέλη της από τη δραστηριότητα του gamato.info προσεγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ. Η ιστοσελίδα gamato.info διέθετε περίπου 850.000 καταγεγραμμένα μέλη και ήταν πολύ δημοφιλής στην χώρα μας. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που επικαλείται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η χώρα μας κατέχει την τρίτη υψηλότερη θέση στην Ευρώπη στο παράνομο «κατέβασμα» αρχείων, καθώς, όπως επισημαίνεται, περίπου έξι στους δέκα έλληνες χρήστες του Διαδικτύου ακολουθούν αυτή την πρακτική. Πρώτη έρχεται η Βουλγαρία (68%) και δεύτερη η Ρουμανία (66%).

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr