«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Μαρτίου 15

ΟΙ InMeus ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

Tωρα θα πείτε τι δουλειά εχει αυτή η ανάρτηση
και όμως έχει
είναι παιδιά που παλεύουν μόνα τους στο ιντερνετ για μια καλύτερη ζωή
και το αξίζουν
ΑΣ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ
ιδού ενα υπέροχο τραγούδι τους και το μήνυμα ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ
ΒΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ
ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ
ΕΔΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΣ

http://www.reverbnation.com/play_now/song_3557097
Songs from InMeus-Album: Soundrack

Ας τα στηρίξουμε το  αξίζουν……..

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο   Ενωμένοι Μπλογκερς.  

All available songs(όλα τα τραγούδια εδώ)
Quantcast

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

  1. καλησπέρα...και μεις εδώ είμαστε...και...σας ευχαριστούμε...:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα...και εμείς εδώ είμαστε...:-)
    και σας ευχαριστούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr