«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Μαρτίου 14

Η Τζούλια στο Ναυτικό…..(νέα Αλίκη!! )

Η σέξυ αρχικελευστής ξεσηκώνει θύελλα

sexynurse Φωτιές έβαλε στο Πολεμικό Ναυτικό ένα προκλητικό βίντεο μιας γυναίκας-υπαξιωματικού.
Το βίντεο, που έχει ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο, δείχνει μόνον τα πόδια μιας αρχικελευστή να κάθεται σε έναν καναπέ.

Φορώντας μια κοντή φούστα, μέρος της στολής της, σταυρώνει προκλητικά τις καλοσχηματισμένες γάμπες της αλά "Βασικό Ένστικτο"!

Ο "εικονολήπτης" είναι πολύ προσεχτικός μαζί της: δεν δείχνει καθόλου το πρόσωπό της. Αλλά και η ναυτίνα είναι πολύ προσεχτική: κατά τη διάρκεια του γυρίσματος δεν βγάζει κιχ προφανώς για να μην αναγνωριστεί από τη φωνή της.

Τώρα στο Πολεμικό Ναυτικό ψάχνουν να βρουν αν το βίντεο είναι αληθινό ή σκηνοθετημένο. Πάντως, κάποιοι ισχυρίζονται ότι αν οι ιθύνοντες είναι λίγο παρατηρητικοί, θα διαπιστώσουν ότι έχει γυριστεί στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών…Σ. Ιστολόγου :  Έτσι για να ελαφρύνουμε λίγο την ………. ατμόσφαιρα !

Μάλλον θα χρειαστεί η μέθοδος με το γοβάκι της Σταχτοπούτας για να βρεθεί η πέτρα του σκανδάλου…

Κλίκ στο Πλήρες Άρθρο για να δείτε το βίντεο……….

 

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr