«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαρτίου 11

H Αμερικανική κυβέρνηση πάντως δείχνει ξεκάθαρα πια την ΕΕ, ως αρμόδια να βρει λύση για τα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας.

«Ψήφος εμπιστοσύνης» του Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα.Ο Αντώνης Σαμαράς ζητά ακόμη ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τις επαφές Παπανδρέου στην Ουάσιγκτον.«η ΝΔ είχε ολοκληρώσει την επίλυση του θέματος της βίζας».

 Ο Γιώργος Παπανδρέου έλαβε την υποστήριξη του Αμερικανού Προέδρου στην κοινή πρωτοβουλία με Γαλλία και Γερμανία για την αντιμετώπιση των κερδοσκόπων. «Ψήφος εμπιστοσύνης» προς την Ελλάδα θεωρήθηκε και η κατάργηση της βίζας για το ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες, πάγιο αίτημα της χώρας μας εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό υποστήριξε στις δηλώσεις του και ο Πρωθυπουργός, λέγοντας ότι «είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα, είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης και στην Ελληνική οικονομία». Στην ιστοσελίδα του το Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX News σχολιάζει για την κατάργηση της βίζα: «ΩΠΑ! Η Ελλάδα εντάσσεται στο πρόγραμμα εξαίρεσης της υποχρέωσης θεώρησης». Στην κυβέρνηση την ίδια ώρα αποτιμούν θετικά την συνάντηση Παπανδρέου-Ομπάμα, καθώς η δράση των κερδοσκόπων θα τεθεί στη σύνοδο του G20, ενώ η Ελληνική οικονομία έλαβε ισχυρή πολιτική στήριξη από την Αμερική. Στο θέμα των Σκοπίων η Ουάσιγκτον ρίχνει στο τραπέζι την πρόταση για «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», ενώ στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις η μόνη διαφορά που τίθεται προς συζήτηση, είναι η υφαλοκρηπίδα. Εν τω μεταξύ, σε άρθρο του στην Αμερικανική εφημερίδα New York Times με τίτλο «Η Ελλάδα δεν είναι νησί», ο Γιώργος Παπανδρέου προειδοποιεί ότι «η κρίση στην Ελλάδα πρέπει να είναι η ειδοποίηση για θαρραλέες μεταρρυθμίσεις και εκτός της χώρας μου. Η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε, δεν είναι μόνο Ελληνική ή Ευρωπαϊκή. Είναι εξίσου Αμερικανική, γι’ αυτό πρέπει να βρεθεί μια κοινή λύση». Ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος συζητούσε για 3 ώρες τεχνοκρατικά ζητήματα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δήλωσε αμέσως μετά στο BBC ότι «η ειλικρινής απάντηση, παρά την πολιτική βούληση, είναι ότι δεν λάβαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα»……

 
H Αμερικανική κυβέρνηση πάντως δείχνει ξεκάθαρα πια την ΕΕ, ως αρμόδια να βρει λύση για τα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Ρόμπερτ Γκιμπς ερωτηθείς σχετικά με την κρίση στην Ελλάδα: «Αυτό είναι ένα θέμα της ΕΕ». Μέσα σε αυτό το κλίμα πληθαίνουν οι πληροφορίες για στήριξη της Ελλάδας μέσω δανείων από Ευρωπαϊκές τράπεζες με επιτόκιο 4,9%. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν δήλωσε την Τετάρτη ότι «υπάρχει σκέψη για τον σχεδιασμό ενός μηχανισμού, που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει η Ελλάδα σε περίπτωση ανάγκης».
Την ίδια ώρα στην Ελλάδα, «όχι» στην κατάργηση 14ου μισθού, συλλογικών συμβάσεων και ορίου απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, «ναι» σε δραστική μείωση Κρατικών δαπανών και άρση μονιμότητας λένε οι βιομήχανοι. Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος «στον τόπο μας υπάρχει ένα παγιοποιημένο πλαίσιο εργασιακών σχέσεων, κοινωνικής προστασίας, εμείς το υπηρετούμε, δεν το αμφισβητούμε». Στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τους μετανάστες στη Βουλή πάντως ανέβηκαν οι τόνοι για την οικονομία με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να υποστηρίζει ότι «είστε μια κυβέρνηση, που ενώ έχει πρόβλημα δημοσίου ελλείμματος, καταργεί ψηφισμένα δημόσια έσοδα της προηγούμενης κυβέρνησης και μετά ενώ έχει πλέον πρόβλημα δημόσιου δανεισμού, βγαίνει και δηλώνει δημόσια, ότι την οικονομία που διαχειρίζεται, την βλέπει σαν "Τιτανικό"».

Ο Αντώνης Σαμαράς ζητά ακόμη ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τις επαφές Παπανδρέου στην Ουάσιγκτον, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος σε μια χειρονομία καλής θέλησης προς την Ντόρα Μπακογιάννη υπενθύμισε την δική της συμβολή στην απόφαση Ομπάμα για την βίζα, λέγοντας ότι «η ΝΔ είχε ολοκληρώσει την επίλυση του θέματος της βίζας». Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ Παναγιώτης Μεντρέκας υποστήριξε απ’ την πλευρά του ότι «οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης δεν μπορούν να κρύψουν, ότι για να λάβει και τη στήριξη Ομπάμα στην άγρια πολιτική που σφαγιάζει τα λαϊκά δικαιώματα, έδωσε και αυτή στήριξη στα επιθετικά σχέδια των ΗΠΑ».

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στη Βουλή είπε ότι «εγώ θέλω κάτω τα επιτόκια και ας το πιστωθεί το ΠΑΣΟΚ. Κάποια στιγμή θα καταλάβουν οι Έλληνες, ότι κάποιοι βοήθησαν προς αυτήν την κατεύθυνση». Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι «δεν αμφιβάλαμε ποτέ ότι θα πάρετε ψήφοι εμπιστοσύνης από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό το οποίο αμφιβάλουμε πλέον, είναι αν έχετε την ψήφο εμπιστοσύνης της Ελληνικής κοινωνίας».

Πηγή: ALPHA

Ρεπορτάζ :   Γ. Σμυρνής, Γ. Βλάχος, Ε. Τσικρικά, Δ. Αλιφερόπουλος, Α. Καλογερόπουλος, Ε. Δουράκης, Π.Γκάτζιας, Ν. Μπέρκας

Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. ‘’Σπαρτός’’ Ομπάμα….!

    …..’’Μαύρα’’ μαντάτα….,
    με άσπρη μάσκα….,
    μας πάν’…., γαμάτα….,
    σε ‘’μαύρη’’ ‘’Αλάσκα’’….!

    Οι που μας είχανε
    ‘’«φτου –μας και μπλιάκ….!»’’…..
    ‘’«φτου μασαλά –μας….!»’’….,
    τώρα…., κι ο Βlack….!

    …..Πάγε -- Ελλάδα….,
    το ‘χουν ‘’«γραπτό»’’ –σου….,
    πώς να μετρήσω
    τον πυρετό –σου….!

    Καββάλας τάμα….,
    εχ, είσαι πάτο….,
    ‘’σπαρτός’’ Ομπάμα….,
    ‘’τσιβί’’ –μας….. Ν.Α. ‘Τ.Ο….!

    Συνωμοσία….,
    ‘’δούλεμα’’ άγριο….,
    έι, ‘’«Γιομ Κιππούρ»’’…..
    κι αύριο μακάβριο….!

    …..Τα Γκόιμ ‘’στείλε’’….,
    φιλιά….. δαγκώτρας….,
    ‘’ως’’ λένε…., Κ.Ι.Σ e S.S…..
    Γιαχβογδικήτρας….!

    …..Σωκράτη ‘’εγραψες’’….,
    που ‘πε στον Πλάτωνα….:
    «Ίδε ο Κίνδυνος….!»….,
    κι όλο σε πάτο, να….!.....


    …..‘’Χαίρεται’’….,
    εν…., εξεξεξαιρετικώς, κι εδώ, Κράτος εν Κράτει…., προνομοιούχοις Γιαχβιδίοις….,
    π ά ν τ ο τ ε….,
    των ’’σπαρτών’’ του….. εκδικητικού «έως χιλιοστής γενεάς»….. κανιβάλ Καββάλ «Αδάμ Κάδμου»….,
    ‘’σπαρτών’’ των εσαεί λαο--εθνο--τρομοκρατών
    και…., από ‘’σύστημα’’…., «διασκορπιστών των εθνών της γης μετά τον κατακλυσμόν…..»….:
    Γένεσις : Κεφάλαιο 10, εδάφιο 32….,….!

    …..Και….. πιο προσοχήηηηη….. στα 3…., ιμπεριαλέ προδρομικά και αντιθεία…., Μ –τους….,
    Μ. Μ. Μ….:
    *Merchant : Έμπορος….,
    *Missionary : Ιεραπόστολος….,
    *Master : Κατακτητής….!

    *1ο Μ : ο «σπαρτός» έμπορος--merchant….,
    ο του μυστικοπαθούς…., και, θρησκευτικού…., οικονομικού ιμπεριαλισμού Νο 666….,
    *2ο Μ : ο «σπαρτός» ‘’ιεραπόστολος’’--‘’missionary’’….,
    ο του μυστικοπαθούς…., και, θρησκευτικού…., ιδεολογικού ιμπεριαλισμού Νο 888….,
    *3ο Μ : ο «σπάρτης / ή σπαρτός /» κυρίαρχος--master….,
    ο του μυστικοπαθούς…., και, θρησκευτικού…., εδαφικού ιμπεριαλισμού Νο 777….,….!.....

    Αλέξανδρος Ζήβας,
    URL : www.alexandros-zivas.gr
    ….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr