«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Μαρτίου 6

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ E- MAIL KAI ΣΤΟ FACE BOOK ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

pasok1. Να ζητήσουν αναστολή της όδευσης του νομοσχεδίου προς τελική ψήφιση, αν δεν προηγηθεί ακριβής  ΑΠΟΓΡΑΦΗ όλων των ξένων που διαβιούν στη χώρα και συσχέτιση των πληθυσμών τους με την γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας, δυτικά, βόρεια και ανατολικά.
1α. Πληθυσμοί από χώρες που είναι ήδη σε καθεστώς προένταξης στην ΕΕ ΔΕΝ χρειάζονται την Ελληνική ιθαγένεια! Αυτό αμέσως αμέσως είναι ένα πρώτο χονδρικό φιλτράρισμα.

2. Να ζητήσουν ονομαστική ψηφοφορία για τον τάφο της μονοεθνικής Ελλάδας που σκάβεται αυτή τη στιγμή, ίσως και της ίδιας της Ελλάδας.
Οι βουλευτές που θα το ψηφίσουν θα καταγραφούν στην συνείδησή μας και στην ιστορία ως οι έλληνες παραγωγοί ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ του 21ου αιώνα.

3. Να προωθήσουν στους φίλους του Πασόκ τη νομική θεμελίωση σε λίγα σημεία με ΑΠΛΑ παραδείγματα την αντισυνταγματικότητα και τις ΠΑΓΙΔΕΣ του νομοσχεδίου, διότι είναι πολύ μπερδεμένο και ΣΥΣΚΟΤΙΖΕΙ επίτηδες.
Αρκετοί φίλοι του Πασόκ δεν έχουν αντιληφθεί τι πρόκειται να συμβεί.

4. Να εντείνουν τις εκκλήσεις τους στην Ελληνική Ομογένεια σε όλο τον κόσμο να ενώσει τη φωνή της να πιέσει και να διαμαρτυρηθεί έντονα με όλα τα νόμιμα μέσα γιατί δεν της δίδεται ψήφος ενώ αντιθέτως θα δοθεί ψήφος σε “φρέσκους ελληνοποιημένους”.

5. Να προσθέσουν ως απαραίτητη προϋπόθεση την ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ της πρώτης ιθαγένειας του αλλογενούς που θέλει να πολιτογραφηθεί Έλληνας, όταν και όποτε θα εκπληρώνει τις προϋποθέσεις.
Διαφορετικά να μην επιχειρήσει καθόλου να υποβάλλει την αίτηση.
Διπλή ιθαγένεια δεν μπορεί να ισχύει.

6. * * Να προστεθεί και η προϋπόθεση της βάπτισης ?? ? στη χριστιανική θρησκεία ανάμεσα στις προϋποθέσεις.
Η προϋπόθεση αυτή είναι από μόνη της ικανή για να διαχωρίσει τους άκαμπτους αλλογενείς από τους αλλογενείς οι οποίοι διαθέτουν στοιχεία ομαλής ενσωμάτωσης στην Ελληνική και κατ’ επέκταση στην ευρωπαϊκή κοινωνία.Σ.Σ. ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ  ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ  ΕΠ ΑΥΤΟΥ.

* * Υ.Γ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟ 6 ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΗΔΗ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.???????

Πηγή :   Αναγνώστης…

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr