«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Μαρτίου 6

UPDATE Της Τζούλιας το κάγκελο ! Και το βιντεο...

crazy_frogcopy
Βρήκαμε νέο θέμα για να ασχοληθούμε. Ποιος κάθεται τώρα να σκεφτεί που πάμε, τι άλλο μας επιφυλάσσει η κυβέρνηση, πως θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε.
Το θέμα τώρα είναι η Τζούλια. Όλοι λένε ότι γύρισε πορνό και η ίδια ότι ήταν ιδιωτικές της στιγμές.
Την πιστεύω. Και αυτές οι κακίες για τον καλό φωτισμό και το τρικάμερο σταματήστε τες.
Ο φωτισμός ήταν για να μπορεί να βλέπει καθαρά τον παρτενέρ της. Δεν της αρέσει το σκοτάδι, τι να κάνουμε;
Όσο για τις κάμερες κλπ, ας μην ξεχνάμε ότι είναι μια φίρμα. Με κινητό τηλέφωνο να βιντεοσκοπούσε; Άσε που έχει μια εξάρτηση με τις κάμερες. Χωρίς αυτές δεν μπορεί.
Ακόμα και στις πιο ιδιωτικές της στιγμές θέλει να λειτουργεί επαγγελματικά. Κακό είναι;
Αλλά για να είμαστε δίκαιοι.
Την ώρα που ρίχνανε χημικά στον Μανώλη Γλέζο κάποια κανάλια έπαιζαν το dvd της Τζούλιας. Την ίδια ακριβώς ώρα υπήρχαν τηλεθεατές που έβλεπαν αυτές τις εκπομπές.
Για να μην λέμε πάντα ότι φταίνε οι άλλοι. Αυτοί είμαστε και καλά μας κάνουν.
Όχι μόνο 21% ΦΠΑ και 1,60 την βενζίνη. Όχι μόνο περικοπή δύο μισθών. Όλα να μας τα πάρουν. Και να δουλεύουμε μέχρι την ηλικία του επίτιμου.(Ξου-ξου, μακριά από μάς !)
Συντετριμμένοι ψυχολογικά είναι οι υπουργοί, κατά τον Μπένι.
Να κάνουμε κάτι, παιδιά.
Να τους συμπαρασταθούμε. Στην ανάγκη να τους δώσουμε.....

μια άδεια. Να ηρεμήσουν. Με τις περικοπές που κάνουν στους μισθούς μας και τις αυξήσεις στα προϊόντα δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.
Να δημιουργηθεί και ένα ταμείο βοήθειας για τους πολιτικούς.
Δεν είναι άδικα τα μέτρα είπε η Άννα Διαμαντοπούλου. Απόλυτα δίκαια. Ο συνταξιούχος και ο μισθωτός των 700 ευρώ θα πληρώσει ακριβώς το ίδιο ΦΠΑ με το λαμόγιο που έχει κατακλέψει το δημόσιο χρήμα ή τον τραπεζίτη που μας «κλέβει» νόμιμα.
Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Για την χρεοκοπία της Ελλάδας η ευθύνη είναι αποκλειστικά της κυβέρνησης του Γιωργάκη.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Σημίτης είχε παραδώσει μια ισχυρή Ελλάδα και ο Κωστάκης από το 2007 είχε θωρακίσει την οικονομία.
Κοτζάμ καταλληλότεροι και οι δύο, αποκλείεται να μας έλεγαν ψέματα.
Κλείνοντας να πω για άλλη μια φορά πως το ζητούμενο πλέον είναι να μας πουν ποιοι πήραν τα λεφτά, να τους κλείσουμε στην φυλακή και να δημεύσουμε όλες τις περιουσίες όλων όσοι δεν μπορούν να τα δικαιολογήσουν.
Και τώρα που η αγοραστική μας δύναμη μειώθηκε, μήπως θα έπρεπε να μειωθούν και οι τιμές; Ή φοβόμαστε ότι θα χάσουμε την πρωτιά της ακρίβειας στην Ευρώπη;
Μικρός Φωκίων στο  :   Mediasoup
Αν ειστε ανω των 18 ! πατηστε εδω για το βιντεο.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr