«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαρτίου 18

Dow Jones: Στις 2-4 Απριλίου η προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ

 

Πηγή :     newsblog |

Με τον τίτλο: “Greece may seek IMF help April 2-4″ μεταδίδει το ειδησεογραφικό οικονομικό δίκτυο Dow Jones την “είδηση” για προσφυγή της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Η δήλωση αποδίδεται σε ανώτερο κυβερνητικό αξιωματούχο της Ελλάδας, ο οποίος δεν κατονομάζεται. Σύμφωνα με το Dow Jones, ο Έλληνας αξιωματούχος είπε ότι η Ελλάδα επιδιώκει τη βοήθεια από την Ε.Ε, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εφικτό να γίνει στη Σύνοδο Κορυφής στις 25 Μαρτίου. “Εξετάζουμε διάφορα σενάρια για τις επόμενες ημέρες, αλλά πιο εφικτή είναι η προσφυγή στο ΔΝΤ”. Την όλη εικόνα έρχεται να συμπληρώσει δήλωση του εκπροσώπου τύπου επί οικονομικών θεμάτων του κόμματος της Άγκελα Μέρκελ, ο οποίος προτείνει στην Ελλάδα τη λύση του ΔΝΤ.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr