«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Μαρτίου 23

μιά ρακιά κι απ τον Ανδρέα…

rakes Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, υποψήφιος Πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας εγγραφών στους καταλόγους της ΟΝΝΕΔ:

«Ξεκίνησε από  χθες η διαδικασία εγγραφών ώστε να συμπεριληφθούν στους εκλογικούς καταλόγους της Ο.Ν.ΝΕ.Δ, οι νέοι ηλικίας 16-18 ετών, οι Κύπριοι και οι Έλληνες το γένος, προκειμένου να προστεθούν στον Εθνικό Εκλογικό Κατάλογο βάσει του οποίου θα ψηφίσουμε όλοι στις 18 Απριλίου για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

Συνεπής στην προσπάθειά μου για ουσιαστικά ανοιχτές, δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες για την εκλογή Προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., καλώ όλους τους νέους να συμμετέχουν και να αντιμετωπίσουμε μαζί τις κοινές προκλήσεις του μέλλοντός για την οργάνωση, τους νέους, τον τόπο μας.

Δημόσια έχω διατυπώσει τη θέση μου και έχω διεκδικήσει οι ανοιχτές διαδικασίες, να είναι ουσιαστικά ανοιχτές, με ουσιαστική Δημοκρατία, ουσιαστική Διαφάνεια και ουσιαστική Συμμετοχή. Αυτό σημαίνει να παρέχουμε τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλους τους νέους. Ζητάμε όσο το δυνατόν περισσότερες κάλπες. Ήμουν, εξάλλου, αυτός που σταθερά, μόνος και πρώτος διεκδίκησα το άνοιγμα στην κοινωνία, το άνοιγμα στους νέους. Στη Νέα Ο.Ν.ΝΕ.Δ. βάζουμε τέλος σε κάθε είδους αποκλεισμούς.

Μέσα από τη συμμετοχή μας στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ., διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για όλους τους νέους. Αγωνιζόμαστε για τις ιδέες μας, για την πατρίδα και τα εθνικά μας συμφέροντα, για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους νέους στην καθημερινότητα τους, με προτεραιότητες την παιδεία, την απασχόληση, την κοινωνική ενσωμάτωση, το περιβάλλον.»

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. (πηγή το www.onned.gr) :

Ξεκινά σήμερα 22/03/2010 η διαδικασία εγγραφών ώστε να ….

 

συμπεριληφθούν στους εκλογικούς καταλόγους της ΟΝΝΕΔ, όσοι Έλληνες πολίτες από 16 έως 18 ετών που κατέχουν αστυνομική ταυτότητα αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται στους Εθνικούς Εκλογικούς Καταλόγους, όπως επίσης και Έλληνες το γένος που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις Εθνικές Εκλογές αλλά κατέχουν Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς καθώς και Κύπριοι πολίτες που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις Εθνικές Εκλογές.

Οι εγγραφές αυτές θα γίνονται στα γραφεία των ΝΟΔΕ όλης της χώρας πλην των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης που θα γίνονται στα κεντρικά Γραφεία του Κόμματος στην Αθήνα (Ρηγίλλης 18) και Θεσσαλονίκη (Μητροπολίτου Ιωσήφ 8). Οι ενδιαφερόμενοι θα προσέρχονται στα γραφεία των ΝΟΔΕ αυτοπροσώπως με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή της κάρτας ομογενούς ή του διαβατηρίου της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα συμπληρώνουν το έντυπο της αιτήσεως που επισυνάπτεται, θα το υπογράφουν και θα παραδίδουν φωτοαντίγραφο της ταυτότητας, του διαβατηρίου ή της κάρτας ομογενούς ανάλογα με την περίπτωση.

Το γραφείο υποδοχής των αιτήσεων θα λειτουργεί τις καθημερινές από 10:00π.μ. έως 2:00μ.μ. και 5:00μ.μ. έως 9:00μ.μ. και για το Σάββατο 10:00π.μ. έως 2:00μ.μ. Η προθεσμία εγγραφών είναι από 22/3/2010 έως 12/4/2010.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr