«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Μαρτίου 5

1,2 εκατ. ευρώ για τις κατολισθήσεις στη Χαλκιδική

Δημοπρατήθηκε το έργο της αποκατάστασης των κατολισθήσεων στην περιοχή του Βόθωνα Χαλκιδικής, μεταξύ Νέας Φώκαιας και Αθύτου, προϋπολογισμού περίπου 1,2 εκατ. ευρώ.

katalisthisi_arxeio_425x-thumb-mediumΤα έργα στο συγκεκριμένο σημείο είχαν προκαλέσει κόντρα, στις αρχές Φεβρουαρίου, ανάμεσα στο νομάρχη Χαλκιδικής Αστέριο Ζωγράφο και τη γενική γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μαρία Λιονή. Τα έργα αποκατάστασης του δρόμου Φώκαιας - Αθύτου ξεκίνησαν με απευθείας ανάθεση της εργολαβίας από τη Νομαρχία προκαλώντας την αντίδραση της Μ. Λιονή, που έθεσε θέμα "νομιμότητας".

Για το έργο εγκρίθηκε κονδύλι από το υπουργείο Υποδομών, αλλά η νομαρχία Χαλκιδικής το είχε ήδη αναθέσει σε συγκεκριμένη εργολαβική εταιρεία. "Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν είναι δυνατή η αποπληρωμή από την Περιφέρεια, ενός εργολάβου στον οποίο ανατέθηκε έργο από άλλο φορέα", είχε δηλώσει η Μ. Λιονή. Ο νομάρχης Χαλκιδικής, είχε υποσχεθεί ότι θα ζητούσε την ανάκληση από τον υπουργό και την έκδοση νέας απόφασης.

Τελικά, όπως ανακοινώθηκε, η δημοπράτηση έγινε από τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Σύμφωνα με τη Μ. Λιονή, η εγκατάσταση του αναδόχου θα είναι άμεση, προκειμένου το συντομότερο δυνατό να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να δοθεί ο κεντρικός δρόμος στην κυκλοφορία. Παράλληλα, θα προχωρήσει η δημοπράτηση της αποκατάστασης της διάβρωσης, που προκαλεί η θάλασσα στην ίδια περιοχή. Στο πλαίσιο των εργασιών προβλέπεται η δημιουργία τοίχου αντιστήριξης και η τοποθέτηση αγκυρίων και πλέγματος, αλλά και απομάκρυνση όλων των χαλαρών πετρωμάτων που έχουν εντοπιστεί. Σε ορισμένα σημεία θα γίνει και εκτόξευση σκυροδέματος, ενώ όπως διαπίστωσαν οι γεωλόγοι το πέτρωμα δε ρηγματώνεται παρά μόνο επιφανειακά.        Πηγή  :  www.enet.gr 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ,ολόκληρο το έργο θα παραδοθεί  έως τα  μέσα  Μαϊου.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr