«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Μαρτίου 2

. Όταν κάθισε στην καρέκλα του πρωθυπουργού το μάτι του γύρισε!

 

Σου ορκίζομαι τον ψήφησα τον Γιωργάκη. Γιατί σκέφτηκα καλό παιδί είναι δε χρωστάει σε κανέναν είναι και από καλή οικογένεια του Παπανδρέου με τ΄ όνομα! Ο πατέρας του ήταν μεγάλος γκομενιάρης δεν είχε αφήσει θυληκια γάτα (που έλεγε  κι η γιαγιά μου).Ε! δεν μπορεί αυτό το παιδί σαν πρωθυπουργός θα γαμ…
Και πρώτα απ΄ όλα αυτούς τους φούστηδες που μας χρωστάνε και πηγαίνοντας προς το κόμμα θα ρίξει και κάνα κρύο σε κάτι λαμογια βουλευτές του οι όποιοι το παίζουν, δήθεν μου τα ΄χα μου, παρθένες!!
Μας τα χάλασε όμως ο Γιωργάκης. Όταν κάθισε στην καρέκλα του πρωθυπουργού το μάτι του γύρισε! Άλλαξαν ξαφνικά τα γούστα του!
Μαζί με κάτι φίλους του κουστουμαρισμένους από της Βρυξέλλες πηγαίνει στις .....

 

λαϊκές, στα σούπερ μάρκετ στα βενζινάδικα και πηδάει τον κοσμάκη.
Σε όλες τις στάσεις ,όπως   του υπαγορεύουν οι φίλοι του!
Εγώ τι να σου πω, αναπολώ τις πρώτες εκατό μέρες που έψαχνε γενικούς γραμματείς και κάθομαι σπίτι όσο μπορώ, να φυλάω τον κwλο    μου!

Αναρτήθηκε από lifestani2@yahoo.com

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr