«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαρτίου 11

Μπιλ Κλίντον: Εξαιρετικά ευνοϊκές οι προοπτικές της Ελλάδας

O πρωθυπουργός και η κυβέρνηση έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, δήλωσε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γ. Παπανδρέου στην Ουάσιγκτον

KLINTON Εξαιρετικά ευνοϊκές χαρακτήρισε τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της Ελλάδας και κανείς δεν μπορεί να στοιχηματίσει ότι δεν θα ξεπεράσει τη δύσκολη κατάσταση, δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπιλ Κλίντον, μετά τη συνάντηση που είχε στην Ουάσινγκτον με τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Ο κ. Κλίντον απέδωσε τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας στο γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ενοποιήθηκε πρώτα σε νομισματικό επίπεδο, πριν ενοποιηθεί σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο.
Ανέφερε επίσης ότι η ελληνοαμερικανική κοινότητα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις εξελίξεις στην Ελλάδα για το τι θα γίνει μακροπρόθεσμα για την αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης κατάστασης.
Ο ίδιος είναι διατεθειμένος, όπως είπε, να κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει, αλλά εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και μπορούν να την ξεπεράσουν.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr