«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαρτίου 11

Η Ελλάδα, 4ος πιο δημοφιλής προορισμός στην Ευρώπη

Ο τέταρτος δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός στην Ευρωπαϊκή Ένωση για το 2010 είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με την κοινοτική δημοσκόπηση ευρωβαρόμετρο που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

PARTHENONΟ τέταρτος δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός στην Ευρωπαϊκή Ένωση για το 2010 είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με την κοινοτική δημοσκόπηση ευρωβαρόμετρο που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

Στην πρώτη θέση ως ο πιο δημοφιλής προορισμός στην Ε.Ε. είναι η Ισπανία και ακολουθούν στην τρίτη και δεύτερη, η Ιταλία και η Γαλλία αντίστοιχα. Ειδικότερα στην ερώτηση «πού σκοπεύετε να πάτε διακοπές το 2010» το 8,3% επέλεξε την Ισπανία, το 6% την Ιταλία, το 5,8% τη Γαλλία και το 3,9% την Ελλάδα.

Εντός
Σύμφωνα με το ευρωβαρόμερο, φέτος το 76% των Ελλήνων σκοπεύουν να κάνουν τουρισμό στην Ελλάδα, ενώ μόνο το 2% σχεδιάζουν να επισκεφθούν την Ιταλία και τη Γερμανία. Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, στην πλειονότητά τους οι Έλληνες οργανώνουν οι ίδιοι τις διακοπές και τα ταξίδια τους (79%) έναντι του 58% των Ευρωπαίων.

Σε ταξιδιωτικά γραφεία απευθύνεται μόλις το 9% των ερωτηθέντων για την οργάνωση των διακοπών τους, έναντι του 23% των Ευρωπαίων. Επίσης, το 22% των Ελλήνων δήλωσαν ότι το 2008 και το 2009 δεν πήγαν διακοπές για οικονομικούς λόγους, έναντι του 18% των Ευρωπαίων της ΕΕ των 27. Τέλος, σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο, τα ταξίδια είναι περισσότερο δημοφιλή στους Νορβηγούς (84%, στους Φιλανδούς (83%), στους Ολλανδούς (79%) και στους Ιρλανδούς (78%).

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr